شناخت بافت فرسوده شهر کرمانشاه از منظر شاخص های مسکن
محل انتشار: سومین کنفرانس علمی پژوهشی افق های نوین در علوم جغرافیا و برنامه ریزی معماری و شهرسازی ایران
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 638
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NICONF03_009
تاریخ نمایه سازی: 21 شهریور 1395
چکیده مقاله:
مسکن علاوه بر مفهوم فیزیکی به عنوان یک سرپناه و نیاز اولیه و اساسی خانوار به حساب می آید. و محیط مسکونی را نیز در بر میگیرد در شامل کلیه خدمات و تسهیلات ضروری مورد نیاز برای بهتر زیستن خانواده و طرحهای اشتغال – آموزش و بهداشت افراد میبا شد. و در واقع مفهوم تعریف م سکن یک واحد م سکونی نی ست بلکه کل محیط م سکونی را در بر می گیرد. و به عبارت دیگر سکنیچیزی بیش از یک سرپناه صرفاً فیزیکی است و کلیه خدمات و تسهیلات عمومی لازم برای بهتر زیستن انسان را شامل می شود و حقتصرف نسبتاً طولانی و مطمئن برای استفاده کننده از آن فراهم باشد.در این پژوهش سعی شده است به تمامی موضوعات مرتبط با مسکن هرچند به صورت مختصر پرداخته شده است و این تنوع درمطالب و موضوعات مطرح شده زمینه شروع پژوهش های دیگر در این زمینه را فراهم ساخته و در پی آن است که مسئولان و مجریانو دست اندرکاران سازمان ها و نهادها و تشکل ها و تمامی ساکنان شهر را درگیر مسئله کند و ذهن خواننده را به تحرک بیشتر برایتفکر در این زمینه فعال سازد.روش تحقیق به صورت پرسشنامه و تجزیه و تحلیل با استفاده های از نرم افزارهای آماری از جمله اکسل صورت گرفته است. نتایج نشان می دهد که در محدوده بافت فرسوده شهر کرمانشاه، بخش اعظم ساختمان های مسکونی یعنی 73/1 درصد دارای یک واحد، 24/7 درصد دارای 2 واحد و 2/3 درصد ساختمان ها دارای 3 واحد و بیشتر می باشند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
پدرام امیری
دانشجوی کارشناسی ارشد -دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه –دانشکده علوم انسانی-گروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری-کرمانشاه-ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :