تحلیل تأثیر توانمندسازهای فنآوری اطلاعات و چابکی سازمانی در ارتقاء هوشمندی رقابتی
- سال انتشار: 1395
- محل انتشار: نخستین کنفرانس بین المللی پارادیم های نوین مدیریت هوشمندی تجاری و سازمانی
- کد COI اختصاصی: OICONFERENCE01_153
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 809
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت دولتی، دانشگاه ولیعصر(عج)
چکیده
امروزه رقابت در گستره جهانی صورت میگیرد و در چنین فضایی، کشورها و سازمانهایی قادر به بهرهبرداری از فرصتهای بازار جهانی خواهند بود که توانایی خلق و توسعه مزیت رقابتی را داشتهباشند. هوشمندی رقابتی به عنوان یک ابزار مدیریت راهبردی و یکی از سریعترینزمینههای رشد کسب وکار دنیا، یکی از تکنیکهای مهم در ایجاد مزیت رقابتی است. در این راستا چابک بودن سازمان میتواند نقش بسزاییدر افزایش هوشمندی رقابتی سازمان داشتهباشد. از سویی یکی از اولویتهای اصلی سیستم چابک توجه زیاد به اطلاعات است. میزان تبادل اطلاعات در سازمان های چابک زیاد و نیازمند مراقبت جدی از اطلاعات کلیدی است بنابراین، سازمانهای چابک نیازمند فنآوریهایاطلاعاتی انعطافپذیر برای تطبیق با شرایط ناپایدار هستند از اینرو فنآوری اطلاعات یکی از مهمترین توانمندسازهای دستیابی به چابکی است. از اینرو در این مقاله هدف بررسی عوامل توانمندساز فنآوریاطلاعات و چابکی و اثر این دو بروی هوشمندی رقابتی میباشد. بدین منظور، مبانی نظری فنآوریاطلاعات، چابکی و هوشمندی رقابتی بصورت عمیق بررسی شدهاست. براساس نتایج این تحقیق سازمانها با استفاده از فناوریاطلاعات و توانمندسازهای آن میتوانند سریعتر و بهتر به سازمانهای چابک تبدیل شوند و خود را با محیط متغییر پیرامونی سازگار سازند و در این راستا چابکبودن سازمان از طریق ایجاد سرعت و انعطافپذیری بیشتر برای تأمین بهتر نیاز مشتریان باعث برتری بر رقبا و در نتیجه هوشمندی رقابتی میشود. بنابراین سازمانها با استفاده از فناوریاطلاعات میتوانند به هوشمندی رقابتی دستیابند ودر صحنه رقابت باقی بمانندکلیدواژه ها
فناوری اطلاعات؛ چابکی 1؛ هوشمندی رقابتیمقالات مرتبط جدید
- شناخت و مدیریت فرهنگ سازمانی موجود و مطلوب مطالعه موردی: شرکت پرتو - گروه مپنا
- میزان و علل ترک خدمت پرستاران در بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی تهران
- بررسی رابطه فراشایستگی ادراک شده با کیفیت زندگی کاری معلمان دوره ابتدایی با نقش میانجی خودکارآمدی حرفه ای
- ترکیب مدیریت منابع انسانی دیجیتال و مدیریت منابع انسانی پایدار با رویکرد بوم کسب و کار
- مدل پارادایمی برند کارفرما در حوزه ی نفت، گاز و پتروشیمی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.