بررسی میزان استفاده دانش آموزان دوره متوسطه شهراردل از اینترنت

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی و مطالعات اجتماعی ایران
  • کد COI اختصاصی: ESCONF01_746
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1038
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اکرم صادقی دهکردی

نویسنده مسول اداره بهزیستی شهرستان شهرکرد

زهرا امینی راستابی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد

آسیه توکلی

معاونت پیشگیری از وقوع جرم شهرکرد

مریم محمدی

دانشگاه پیام نور اردل

چکیده

هدف این پژوهش تعیین میزان و موارد استفاده دانش آموزان دوره متوسطه شهر اردل از اینترنت میباشد. روش پژوهش توصیفی –پیمایشی است .جامعه آماری این پژوهش را دانش آموزان شهر اردل تشکیل می دهد. حجم نمونه این پژوهش را تعداد 80 نفر از افرادجامعه که به روش تصادفی ساده انتخاب شده اند. برای گردآوری دادههای این پژوهش از پرسشنامه ی محقق ساخته استفاده شدهاست. که روایی آن با روش وابسته به محتوا تایید و پایایی آن با استفاده از فرمول آلفای کرانباخ 0.8 برآورد شده است. جهت تجزیهوتحلیل اطلاعات نیز از آمار توصیفی ) جداول فراوانی ،درصد، میانگین( و آمار استنباطی ) آزمون t تک نمونهای آزمون فریدمن،آزمون t مستقل، آزمون تحلیل واریانس ( استفاده شده است . یافته های پژوهش نشان داده است که میزان استفاده دانش آموزان از اینترنت جهت کارهای علمی تخصصی بیش از حد متوسطه –،جهت برقراری ارتباط در حد متوسط بالا، به منظور انجام کارهای تفریحی و سرگرمی در حد متوسط بالا و جهت اطلاع رسانی بیش از حد متوسط می باشد. در رتبه بندی موارد استفاده از اینترنت دانش آموزان استفاده به منظور تفریح وسرگرمی در رتبه اول ) با میانگین رتبه 3.2 (، برقراری ارتباط در رتبه دوم ) با میانگین رتبه 2.55 (، و استفاده به منظور اطلاع رسانی در رتبه سوم )با میانگین رتبه 2.29 ( و استفاده به منظورکارهای علمی تخصصی در رتبه چهارم ) با میانگین رتبه – 1.67 ( بوده است. بین موارد استفاده دانش آموزان دختر وپسر از اینترنتتفاوت معنادار وجود ندارد. بین موارد استفاده از اینترنت برحسب پایه تحصیلی دانش آموزان در مواردی چون کارهای علمی تخصصی، برقراری ارتباط و تفریح –وسرگرمی تفاوت معنادار می باشد. در موارد استفاده از اینترنت برحسب رشته تحصیلی دانش آموزان در مواردی چون کارهای علمی تخصصی و برقراری ارتباط تفاوت معنادار است.

کلیدواژه ها

دانش آموزان ارتباط سرگرمی اطلاع رسانی علمی تخصصی اینترنت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.