بررسی عوامل مؤثر بر جاذبه های اقامه نماز جماعت از دیدگاه دانش آموزان مدارسمتوسطه دوره اول پسرانه دزفول
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 504
فایل این مقاله در 17 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICPE02_579
تاریخ نمایه سازی: 16 شهریور 1395
چکیده مقاله:
توسعه ی علمی و پیشرفت تکنولوژی در دنیای امروز موجب گردیده که با اختراع و تولید ابزار و وسایل بی شمار،مردم از زندگی متنوع و آسایش بیشتری برخوردار شوند ولی نتوانسته اند از اختلالات و نابسامانی های رفتاری وجلوگیری نموده و به آرامش بیشتری دست یابند. به عقیده بسیاری از صاحب نظران، جهان نیازمند ترسیم برنامه جدیدیاست و آن گرایش و تقویت معنویت در انسان ها می باشد. نوجوانان در کسب هویت خود بدنبال آرمانهای فلسفی،معنوی و مذهبی می باشند تا آرامش یابند. خانواده ها در کنار تأمین آسایش فرزندان با جذب آنان بسوی نماز و وصلبه معبود و سخن گفتن قلبی با خداوند متعال می توانند روح خسته و آشفته ی خود و آنان را به ساحل امن و آرامشبرسانند. نماز برترین عبادت است که اگر در خانواده ها یک اصل واقع شود، اعضای خانواده از بسیاری از آسیبهایاحتمالی مصون خواهند ماند. شناخت معبود و آفریدگار، محبت او را در دل ایجاد می کند و این محبت، انسان را بهپرستش و عبادت و اضهار کوچکی و تواضع در برابر عظمت او وا می دارد. این تحقیق در سطح دانش آموزان پسرمقاطع متوسطه نوبت اول در سطح شهر دزفول در سال تحصیلی 1394-1393انجام گردید که نتایج این تحقیق نشانداد که الزام بیش از حد دانش آموزان به اقامه نماز از طرف اولیاء و مربیان در عدم گرایش دانش آموزان به نماز مؤثراست، همچنین طولانی کردن اقامه نماز جماعت و پرزرق و برق کردن مساجد نمی تواند دانش آموزان را به اقامه نمازجماعت پایبند کند، همچنین داشتن دوستانی با ایمان و متعهد به دین در جذب دانش آموزان به نماز بسیار مهم میباشد
کلیدواژه ها:
نویسندگان
خسرو چم گرا
کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، ایران و مدیر دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول
پروانه مرادی
کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی، واحد اهواز، دانشگاه آزاد اسلامی، ایران و کارشناس مطالعات وتحقیقات اداره کل بنادر و دریانوردی خوزستان - منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره)
فرزانه مرادی
کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی، آموزگار آموزش و پرورش مریوان، ایران .
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :