نقش نفت در همگرایی کشورهای خلیج فارس
سال انتشار: 1392
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,390
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICPEEE01_1360
تاریخ نمایه سازی: 16 شهریور 1395
چکیده مقاله:
منطقه ژئوپلیتیک و ژئواستراتژیک و ژئواکونومیک خلیج فارس از حساس ترین مناطق جهان می باشد که از هشت کشور: ایران، عربستان، عراق، کویت، عمان، بحرین، قطر و امارات متحده عربی تشکیل شده است. یکی از مهم ترین عنا ر همگرایی این کشورها مسأله نفت و همکاری در پیرامون این موضوع می باشد، از استخراج گرفته تا پالایش و صدور و قیمت گذاری و غیره. منتها آنچه اهمیت دارد این است که مسئولین سیاسی این هشت کشور به این باور برسند که با همگرایی و همکاری با یکدیگر می توانند در جهان صاحب قدرتی بس بزرگ شوند و با کنترل قیمت نفت که خون ان های صنایع غرب است و افزایش همکاری در چارچوب اوپک به اهداف منطقه ای و جهانی خود برسند که لازمه آن ابتدا ایجاد فضای اعتماد متقابل و تنش زدایی و حل مشکلات با مذاکره رو در رو و مستقیم می باشد. بدین ترتیب و با این روش این کشورها می توانند علاوه بر حل مشکلات و نیازهای خود به یک قطب قوی و قدرتمند در جهان و منطقه تبدیل شوند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
شهروز شهرویی
کارشناس ارشد علوم سیاسی / کارشناس ارشد تاریخ، گرایش مطالعات خلیج فارس / کارشناس ارشد فقه و اصول / دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد میبد
فاطمه معظمی نژاد
کارشناس ارشد توسعه اقتصادی و برنامه ریزی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :