ارزیابی اثرفیلرهای آهک هیدراته ودوده صنعتی ( کربن بلک) برروی خصوصیات رئولوژیکی قیروپدیده شیارشدگی درروسازی آسفالتی

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مهندسی عمران، معماری و مدیریت شهری
  • کد COI اختصاصی: CEUCONF03_674
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 658
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسن گوگونانی

کارشناسی ارشد مهندسی راه وترابری، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی اصفهان

سیدمهدی ابطحی

دانشیارگروه مهندسی راه وترابری، دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه صنعتی اصفهان

احمد گلی

استادیارگروه مهندسی راه آهن دانشکده مهندسی حمل ونقل دانشگاه اصفهان

چکیده

روسازی آسفالتی در معرض آسیب های زیادی قرار دارند، یکی از این آسیب ها که با توجه به شرایط راه های ایران بسیار دیده می شود پدیده شیار شدگی لایه آسفالتی است که باعث کاهش عمر مفید راه می شود.مکانیزم شیار شدگی به گونه ای است که با تجمع تغییر شکل های دائمی بارهای تکرار شونده ناشی از ترافیک موجب گودافتادگی سطح رو به آسفالتی می شود در نتیجه این عمل افت شدید قابلیت بهره برداری ویا به اصطلاح شکست روسازی خواهد شد .امروزه با استفاده از انواع افزودنی ها سعی می گردد تا عملکرد قیرهای مورد استفاده در راه سازی بهبود داده شود این افزودنی ها که به اصلاح کننده های قیر معروف هستند دارای انواع پلیمری ، شیمیایی ، الیاف ، قیرهای طبیعی ، فیلرها و... هستند.دراین پژوهش با انتخاب دو اصلاح کننده فیلر آهک هیدراته (HL) ودوده صنعتی (CB) به بررسی اثر این اصلاح کننده ها برروی خواص رئولوژیکی قیر مانند درجه نفوذ نقطه نرمی حساسیت حرارتی مدول مرکب برشی زاویه فاز ومقاومت شیار شدگی مخلوط های تهیه شده پرداخته شده است .جهت ارزیابی ومقایسه خواص مکانیکی ورئولوژیکی قیرهای اصلاح شده وپدیده شیار شدگی واثرات هر یک از اصلاح کننده ها آزمایشات نقطه نرمی ، درجه نفوذ وآزمایش رئومتر برش دینامیکی (DSR) به کار گرفته شده است .

کلیدواژه ها

شیارشدگی ، فیلر ، آهک هیدراته (HL) حساسیت دمایی ، رئومتر برش دینامیکی (DSR) مدول مختلط برشی (G*) زاویه فاز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.