مقایسه تاثیر روش تدریس جیگساو و روش تدریس کاوشگری بر انگیزه پیشرفت تحصیلی پسر پایه پنجم ابتدایی شهرستان دره شهر در درس علوم
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 769
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
RAFCON04_200
تاریخ نمایه سازی: 16 شهریور 1395
چکیده مقاله:
این مطالعه با هدف مقایسه تأثیر روش تدریس جیگساو و روش تدریس کاوشگری بر میزان انگیزه ی پیشرفت تحصیلی دانش آموزان پسر پایه پنجم ابتدایی در درس علوم انجام شد. روش این مطالعه نیمه آزمایشی با طرح پیش آزمون و پس آزمون با دو گروه بوده است. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه دانش آموزان پسر پایه پنجم شهر اندیمشک در سال تحصیلی 39 39 بود. نمونه گیری به - صورت تصادفی خوشه ای چندمرحله ای انجام گرفت و دو کلاس به عنوان نمونه تحقیق به تعداد 94 نفر انتخاب و درس علوم تجربی با روش جیگساو به یک گروه و به گروه دیگر با روش کاوشگری آموزش داده شد. ابزار پژوهش پرسشنامه ی انگیزه ی پیشرفت تحصیلی هرمنس بود. برای تحلیل داده های آماری جهت تعیین تفاوت و محاسبه و مقایسه نمره های پیش آزمون و پس آزمون از آزمون آنکوا استفاده شد. نتایج نشان داد که اثربخشی آموزش روش تدریس جیگساو بر میزان انگیزه ی پیشرفت تحصیلی دانش آموزان پایه پنجم ابتدایی معنادار است. به عبارت دیگر روش تدریس جیگساو نسبت به روش کاوشگری تاثیر بیشتری بر میزان انگیزه ی پیشرفت تحصیلی دانش آموزان گذاشته است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهری باجوروند
کارشناس ارشد روانشناسی تربیتی،آموزش و پرورش،اندیمشک،خوزستان
فردین بیرانوند
کارشناس علوم تربیتی-آموزش ابتدایی،آموزش و پرورش ،اندیمشک،خوزستان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :