سال انتشار: 1394
محل انتشار: فصلنامه مهندسی حمل و نقل، دوره: 7، شماره: 1
کد COI مقاله: JR_JTE-7-1_003
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 241
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تخصیص بهینه خودروهای خدمات اضطراری با در نظرگرفتن تقاضای گروهی
چکیده مقاله:
در این مقاله مدلی برای تع یین تعداد بهینه خودروهای خدمات اضطراری 1در ایستگاه های امدادی ارائه می شود. هدف از این مدل، بیشینه سازی امید ریاضی تماسهایی است که بلافاصله پاسخ داده می شوند. برای محاسبه امید ریاضی تماسهای پاسخ داده شده، لازم استکه احتمال در دسترس بودن خودروهای امدادی محاسبه شود. نوآوری اصلی این مقاله در این است که هر تماس می تواند به بیش از کی خودروی امدادی نیاز داشته باشد. این حالت معادل کی سیستم صف با ورود گروهی است. بنابراین برای محاسبه احتمال در دسترس بودن خودروهای امدادی از معادلات صف با ورود گروهی استفاده می شود. مدل ارائه شده کی مدل برنامه ریزی عدد صحیح مختلط است که به دنبال تع یین تعداد بهینه خودروی امدادی در ایستگا ههای از پیش تع یین شده است. برای بررسی کارآیی مدل ارائه شده، مسئله تع یین تعدادخودروهای بهینه خدمات اضطراری گاز شهری مشهد در نظر گرفته شده است. مدل ارائه شده با CPLEX حل و نتایج آن ارائه گردیده است. نتایج نشان می دهد که کاهش نرخ تماسها، افزایش نرخ خدمت دهی خودروها و افزایش تعداد خودروها می توانند اثر مهمی را در درصد پاسخگویی به تماسها داشته باشند
کلیدواژه ها:
خودروهاي خدمات اضطراري، بيشينه سازي پوشش مورد انتظار، سيستم صف با ورود گروهي، برنامه ريزي عدد صحيح مختلط
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/489399/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:داودی، رویا و دهقانیان، فرزاد و پیرایش، محمدعلی،1394،تخصیص بهینه خودروهای خدمات اضطراری با در نظرگرفتن تقاضای گروهی،،،،،https://civilica.com/doc/489399
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، داودی، رویا؛ فرزاد دهقانیان و محمدعلی پیرایش)
برای بار دوم به بعد: (1394، داودی؛ دهقانیان و پیرایش)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.