سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICSDA02_324
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 368
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثر آفت کش ارگانیک سولان بر مراحل نابالغ و بالغ کنه تارتن دو لکه ای Tetranychus urticae و شته رز Macrosiphum rosae
چکیده مقاله:
امروزه استفاده از آفتکش های شیمیایی مشکلات فراوانی را برای سلامتی انسان و محیط زیست ایجاد کرده است که برای کاهش خطرات آنها استفاده از روش های جایگزین مانند آفتکش های های بر پایه گیاهی ضروری است. هدف از این تحقیق تاثیر آفتکش ارگانیک سولان روی مراحلنابالغ و بالغ کنه تارتن دونقره ای و شته رز بود. نتایح حاص نشان داد که درصد تلفات درمدت 24 ساعت روی مراح نابالغ کنه تارتن دونقطه ایبترتیب 95 و 89 درصد و همچنین روی مراح نابالغ و بالغ شته رز بترتیب برابر 98 و 90 درصد بود. درصد تلفات پس از 48 ساعت در مورد هردو آفت و هر دو مراحله رشد برابر 100 درصد محاسیه شد. همچنین غلظت 50 درصد کشندگی ) LC50 ( نشان دهنده ماوثر باودن غلظت توصیه شده سولان برای آفات مورد مرالیه بود بروریکه این میزان برای مراح بالغ کنه تارتن دونقره ای و شته رز بید 48 ساعت بترتیب برابار 4175 و5027 پی پی ام محاسیه گردید. بنابراین با توجه به گیاه پایه بودن آفتکش سولان و خطرات کم ان برای دشمنان طبیعی آفات این آفتکش دوستدار محیط زیست می تواند در گلخانه ها، مزارع و محیط های شهری علیه آفات به کار رود.
کلیدواژه ها:
شته رز، کنه تارتن دونقره ای، سولان، LC50 ، زیست سنجی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/485184/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسمعیلی، مجتبی و بندانی، علیرضا و زیبایی، آیدین،1394،اثر آفت کش ارگانیک سولان بر مراحل نابالغ و بالغ کنه تارتن دو لکه ای Tetranychus urticae و شته رز Macrosiphum rosae،دومین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار، راهکارها و چالش ها با محوریت کشاورزی ، منابع طبیعی، محیط زیست و گردشگری،تبریز،،،https://civilica.com/doc/485184
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، اسمعیلی، مجتبی؛ علیرضا بندانی و آیدین زیبایی)
برای بار دوم به بعد: (1394، اسمعیلی؛ بندانی و زیبایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی مقایسه ای واکنش تابعی و میزان شکارگری کنه شکارگر Neoseiulus californicus (Acari: Phytoseiidae) روی تریپس غربی گل و کنه تارتن دولکه ای
- بررسی ژنوتیپ های مختلف گیاه جدید کینوا از نظر عملکرد و سایر ویژگی های فنولوژیکی در خوزستان
- استفاده بهینه از ضایعات خرما در صنایع غذایی
- تعیین سینتیک خشک شدن مواد در خشک کن کابینتی
- تریپس های مرتبط با لوبیا (Phaseolus vulgaris L.) در مزارع استان همدان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی ریسک غیر سرطانی فلس جیوه ناشی از مصرف کنسرو تن ماهی زرد باله (گیدر)
- تحلیلی بر شاخص های سلامت خاک راهی به سوی کشاورزی پایدار
- تغییرات اقلیمی حوضه آبریز دجله و فرات با استفاده از داده های ماهواره دانشگاه آیداهو آمریکا در سامانه گوگل ارث انجین (2010-2020)
- مدیریت سیلاب در رودخانه با استفاده از روش های سازه ای و غیر سازه ای
- تاثیز استفاده از لجن فعال و نشاسته کاتیونی بز ویژگی های فیزیکی و مقاومتی کاغذ حاصل از الیاف روزنامه بازیافتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.