سال انتشار: 1394
محل انتشار: دومین همایش ملی چالش ها و راهکارهای توسعه
کد COI مقاله: KRESEARCH02_081
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,005
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله جایگاه بهروه وری دامپروری و پرورش طیوردر اقتصاد مناطق روستایی
چکیده مقاله:
دامپروی و پرورش طیور به عنوان یکی از ابعاد توسعه در مناطق روستایی از اهمیت بالایی برخوردار است به طوری که بسیاریاز مردم ساکن سکونتگاه های روستایی، دامپروری و پرورش طیور به عنوان منبع درامد و معیشت آن ها محسوب می شود. دامدر مناطق روستایی یکی از سرمایه های مالی، و همچنین اجتماعی است. این سرمایه مالی در شکل و ابعاد بیمه ای، پول نقد،است. این سرمایه اجتماعی به عنوان نماد ثروت قدرت و منزلت، و همچنین مرتبط با سنت، هویت، دوستی، احترام، و جشندر مناطق روستایی است.در واقع دامپروری و پرورش طیور به عنوان نمادی در مناطق روستایی و جزء جدایی ناپذیر مناطقروستایی است. مطالعه حاضر به تجزیه و تحلیل کیفی و به صورت توصیفی-تحلیلی بوده و به نقش دامپروری و پرورش طیوردر اقتصاد مناطق روستایی و همچنین به بهره وری آن در نواحی روستایی میپردازد و به آثار و نتایج بهره وری دامپروری وطیور در اقتصاد روستایی کشور ایران به طور نمونه می پردازد .با توجه به نتایج به دست آمده و نتایج تحقیقات دیگر مشاهدهمی شود که دامپروی و پرورش طیور یکی از عوامل تاثیر گذار در اقتصاد روستایی است و بهره وری بیشتر از دامپروری وپرورش طیور باعث بالا رفتن درامد مردم و اقتصاد روستایی می شود
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا KRESEARCH02_081 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/484813/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:انبارلو، مسعود و هرایینی، مصطفی و مشفق نژادی، عنایت اله،1394،جایگاه بهروه وری دامپروری و پرورش طیوردر اقتصاد مناطق روستایی،دومین همایش ملی چالش ها و راهکارهای توسعه،کهنوج،https://civilica.com/doc/484813
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، انبارلو، مسعود؛ مصطفی هرایینی و عنایت اله مشفق نژادی)
برای بار دوم به بعد: (1394، انبارلو؛ هرایینی و مشفق نژادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- خشکسالی و ارزیابی اثرات آن برمناطق روستایی با( تاکید بر مدیریت ریسک)
- گردشگری روستایی فرصتی برای توانمند سازی زنان روستایی
- بررسی انواع روشهای متداول ارزیابی اثرات زیست محیطی و بررسی کاربردی روش های
- نقش گردشگری در توانمندسازی زنان روستایی
- چالش ها و فرصت های فرا روی توسعه پایدار در صنعت دامپروری ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- A Study on the effect of Cultural Intelligence on Job Performance of the West Azerbaijan Power Distribution Company’s Staffs
- بازاریابی تیمی در پیشرفت استارتاپ
- بررسی امکان سنجی و استقرار روش سیستم هزینه یابی بر مبنای فعالیت ABC در شرکت گاز استان ایلام
- بررسی قدرت ریسک نزولی سهام و رابطه حسابداران و ارباب رجوع در شرکت های حضوریافته در بورس اوراق بهادار تهران
- بررسی راهکار های انتخاب حسابرس با استفاده از شاخص های کیفی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.