سنجش میزان رهبری اخلاقی با استفاده از تئوری مجموعه های راف (مطالعه موردی: ادارات کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان های خراسان جنوبی و رضوی)
محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی ابزار و تکنیکهای مدیریت
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 544
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MANAGTOOLS02_144
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395
چکیده مقاله:
هدف پژوهش حاضر سنجش میزان رهبری اخلاقی با استفاده از تئوری مجموعه های راف می باشد. این پژوهش از نوع کاربردی بوده و جامعه آماری این پژوهش شامل مدیران، کارکنان و پرسنل فنی و اجرایی و مالی ادارات کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان های خراسان جنوبی و رضوی بوده است که با رجوع به جدول مورگان، حجم نمونه 180 نفر تعیین گردید. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه با آلفای کرونباخ 0/80 می باشد. در این بررسی متغیر رهبری اخلاقی در سه بعدانصاف، تسهیم قدرت و وضوح نقش ارزیابی شده است. به منظور تجزیه و تحلیل داده ها از تئوری مجموعه های راف استفاده شده است. بدین منظور پس از تشکیل جدول تصمیم استاندارد شده در مرحله بعد موارد سازگار و ناسازگار مشخص شدند و پس از آن جداول تقلیل تشکیل گردید. در نهایت نتایج به طور کلی نشان داد که بعد انصاف، تسهیم قدرت و وضوح نقش باعث افزایش میزان رهبری اخلاقی در سازمان می شوند.
کلیدواژه ها:
اخلاق رهبری اخلاقی و تئوری مجموعه های راف
نویسندگان
محمد قزل ایاغ
استادیار بخش آمار دانشکده ریاضی و کامپیوتر دانشگاه شهید باهنر کرمان، ایران
حسین نصیری
دانشجوی دکترای مدیریت دولتی- مدیریت تطبیقی و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمان، ایران
رضا زرگر
دانشجوی دکترای مدیریت دولتی- مدیریت تطبیقی و توسعه دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمان، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :