تأثیر تراکم بافت و تعداد لایه های پارچه ی پلی پروپیلنی بر خواص خمشی کامپوزیتهای پایه بتنی تقویت شده
محل انتشار: دهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 540
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NTEC10_100
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395
چکیده مقاله:
بتن یکی از مصالح شکننده میباشد. به منظور تقویت بتن از ترکیب آن با سایر مواد و تشکیل یک کامپوزیت استفاده میشود تا از کارایی بیشتری برخوردار گردد. پارچه های تاری پودی از جمله منسوجاتی هستند که امروزه در تقویت کامپوزیت های پایه بتنی مورد توجه قرار گرفته اند . همچنین الیاف پلی پروپیلن به دلیل مقاومت در برابر اثر قلیاها میتواند در تقویت بتن نقش مهمی را ایفا کند هدف از انجام این تحقیق، بررسی تأثیر تراکم بافت و تعداد لایه های پارچه پلی پروپیلن بر خواص خمشی کامپوزی تهای پایه بتنی تقویت شده میباشد .بر این اساس پارچه های پلی پروپیلن با تراکم بافت مختلف تهیه و با تعداد لایه چینی های متفاوت ، نمونه کامپوزیتهای پایه بتنی تهیه شد. سپس خواص خمشی کامپوزیتها با استفاده از تست خمش چهار نقطه ای تحت آزمون قرار گرفت و نتایج آن تحلیل گردید. با توجه به آزمایشات و تحلیل آماری انجام شده بر اساس داده های به دست آمده از آزمایشات، مشاهده گردید که تغییر در تعداد لایه های پارچه پلی پروپیلنی وتغییر در میزان تراکم بافت با توجه به کسر حجمی الیاف به کار رفته در TRC ، بر نیروی شکست و خواص خمشی کامپوزیت های پایه بتنی اثر گذار است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهدی ورسه ای
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات ، گروه مهندسی نساجی، تهران، ایران
سعید شیخ زاده نجار
دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی نساجی، تهران ، ایران
سیامک شیرزاده اجیرلو
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات ، گروه مهندسی نساجی، تهران، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :