سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

برنامه ریزی توسعه شبکه توزیع در حضور منابع تولیدات پراکنده

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,018

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

ELEMECHCONF03_0942

تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395

چکیده مقاله برنامه ریزی توسعه شبکه توزیع در حضور منابع تولیدات پراکنده

سیستم توزیع به عنوان نقطه اتصال مشترکین به شبکه سراسری نقش به سزایی در تأمین انرژی الکتریکی با کیفیت، برای مصرف کنندگان را دارا است. در این راستا اتخاذ تصمیمات سرمایه گذاری بهینه در جهت ارتقاء سطح قابلیت اطمینان مشترکین از اهداف و چالش های اصلی فرآیند برنامه ریزی توسعه سیستم های توزیع می باشد. از طرف دیگر، رشد نفوذ تولیدات پراکنده ( DG ) در سطح شبکه، فرآیند برنامه ریزی سیستم توزیع ( DEP ) را دگرگون نموده است. در این مقاله از ساختار جدیدی برای برنامه ریزی میان مدت توسعه شبکه توزیع با در نظر گیری عدم قطعیت بار و تأثیر حضور DG در جهت کاهش تلفات توان شبکه، بهبود پروفیل ولتاژ و کاهش هزینه ها ارائه شده است. جهت اتخاذ تصمیمات بهینه با توجه به ساختار تابع هدف لحاظ شده از الگوریتم ژنتیک ( GA ) استفاده شده است. نتایج حاصله نشان دهنده اینست که برنامه ریزی توسعه توسط الگوریتم پیشنهادی در حضور دی جی ها موجب بهبود در بهینه سازی فرآیند سرمایه گذاری سیستم شده است.

کلیدواژه های برنامه ریزی توسعه شبکه توزیع در حضور منابع تولیدات پراکنده:

نویسندگان مقاله برنامه ریزی توسعه شبکه توزیع در حضور منابع تولیدات پراکنده

مهرو پولادخای

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی برق، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، ایران

حمید رضا اکبری

استادیار، گروه مهندسی برق، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، ایران

سید مازیار میرحسینی مقدم

استادیار، گروه مهندسی برق، واحد لاهیجان، دانشگاه آزاد اسلامی، لاهیجان، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
Setayesh Nazara, Mehrdad, R. Haghifam, Mahmood, Nazar , Mehran A ...
.ziari. iman, ledwich. grand, ghosh. arindam, platt, glen, Optimal ...
reinforcement cosidering load growth, line loss, and reliability, IEEE transaction ...
R.C. Dugan, T. E. McDermott and G.J. Ball, Planning for ...
R.C. Dugan, T. E. McDermott and G.J. Ball, Distribution planning ...
Aghaei J _ hid, Mottaghi Kashem M, Azizivahed Ali, Gitizadeh ...
Eminoglu U, Hocaoglu MH. A new power fow method for ...
Bernardon DP, Mello APC, Pfitscher LL, Canha LN, Abaide AR, ...
Hemmati, Reza, Hooshmand, Rahmat -Allah, Taheri, Nabi, Distribution Network Expansion ...
Ss. Ganguly and N.C. Sahoo, Multi-obj ective planning of electrical ...
S. Najafi Ravadanegh and R. Gholizadeh Roshanagh, On optimal multistage ...
Sivkumar Mishra, Debapriya Das, subrata Poul, A Simple Algorithm For ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "برنامه ریزی توسعه شبکه توزیع در حضور منابع تولیدات پراکنده" توسط مهرو پولادخای، دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی برق، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، ایران؛ حمید رضا اکبری، استادیار، گروه مهندسی برق، واحد یزد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد، ایران؛ سید مازیار میرحسینی مقدم، استادیار، گروه مهندسی برق، واحد لاهیجان، دانشگاه آزاد اسلامی، لاهیجان، ایران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهش هایی کاربردی در مهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توسعه سیستم های توزیع، تولیدات پراکنده، قابلیت اطمینان، عدم قطعیت، تلفات توان، پروفیل ولتاژ، الگوریتم GA هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2018 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سیستم توزیع به عنوان نقطه اتصال مشترکین به شبکه سراسری نقش به سزایی در تأمین انرژی الکتریکی با کیفیت، برای مصرف کنندگان را دارا است. در این راستا اتخاذ تصمیمات سرمایه گذاری بهینه در جهت ارتقاء سطح قابلیت اطمینان مشترکین از اهداف و چالش های اصلی فرآیند برنامه ریزی توسعه سیستم های توزیع می باشد. از طرف دیگر، رشد نفوذ ... . برای دانلود فایل کامل مقاله برنامه ریزی توسعه شبکه توزیع در حضور منابع تولیدات پراکنده با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.