سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربردکمومتریکس دراندازه گیری همزمان سولفادیازین و تری متوپریم به عنوان ترکیبات آنتی بیوتیک درفراورده های لبنی

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 832

فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CHCONF02_499

تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395

چکیده مقاله کاربردکمومتریکس دراندازه گیری همزمان سولفادیازین و تری متوپریم به عنوان ترکیبات آنتی بیوتیک درفراورده های لبنی

در این کارتحقیقاتی از روش سیگنال خالص آنالیت حداقل مربعات کلاسیک (NAS-CLS) برای اندازه گیریاسپکتروفوتومتری همزمان سولفادیازین (SDZ) وتری متوپریم (TMP) استفاده شده است. در روش مربوطه بردارسیگنال خالص آنالیت بر اساس اصل عمود سازی بر فضای مزاحم محاسبه شده و بعد از تعیین ضریب همبستگی بردارهایمربوطه با غلظت آنالیت، برای پیشگویی غلظت آنالیت در مخلوط های دوتایی سولفادیازین و تری متوپریم بکار برده شدهاست. روش سیگنال خالص آنالیت حداقل مربعات کلاسیک با توجه به ساده بودن روش و حساسیت وانتخاب پذیری بالا و هزینه کم، کاربرد موفقیت آمیزی در اندازه گیری همزمان سولفادیازین وتری متوپریم داشته است. همچنین روش فوقمی تواند برای اندازه گیری آنایت در حضور مزاحم های شناخته شده به کار رود. تمام اندازه گیری ها در (pH=5) بافربریتون رابینسون انجام شده است. بهترین ناحیه طول موجی برای تعیین همزمان سولفا دیازین وتری متوپریم در برخی از مخلوط های سنتزی ناحیه 340-255 در دامنه غلظتی بین 0/5 الی 100 میکرومولار بوده است. در نهایت روش مذکور با موفقیت برای تعیین همزمان سولفا دیازین وتری متوریم در محصولات لبنی شامل شیر و ماست بعد از مراحل آماده سازیاولیه به کار برده شده است.

کلیدواژه های کاربردکمومتریکس دراندازه گیری همزمان سولفادیازین و تری متوپریم به عنوان ترکیبات آنتی بیوتیک درفراورده های لبنی:

سولفا دیازین ، تری متوپریم ، سیگنال خالص آنالیت حداقل مربعات کلاسیک (NAS-CLS) ، شیره ماستماست

نویسندگان مقاله کاربردکمومتریکس دراندازه گیری همزمان سولفادیازین و تری متوپریم به عنوان ترکیبات آنتی بیوتیک درفراورده های لبنی

نیلوفر پناهپوری

دانشگاه آزاد اسلامی واحدگچساران دانشکده علوم پایه، گروه شیمی

رضا حاجیان

دانشگاه آزاد اسلامی واحدگچساران دانشکده علوم پایه، گروه شیمی

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
محمد زاده مقدم، م. و نجار، ع. (1390)، "مدیریت غذا ...
حبیبی، حسن. (1385-1376)، " فرهنگ واژه‌های مصوب فرهنگستان، " اتشارات ...
l.Miller, J.N. and Miller, J.C. (2005), "statistics chemometrics, _ For ...
Raich-Montiu, J., Folc.h, J., Compano, R., Granados, M., and Prat, ...
Hjian, R. Mousavi, E., and Shams, N. (2012), "Net analyte ...
Pereira, A. V. and Cass, Q. B. (2005), ، :H ...
Hajian, R. and Karamian, A. (2011), _ The use of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاربردکمومتریکس دراندازه گیری همزمان سولفادیازین و تری متوپریم به عنوان ترکیبات آنتی بیوتیک درفراورده های لبنی" توسط نیلوفر پناهپوری، دانشگاه آزاد اسلامی واحدگچساران دانشکده علوم پایه، گروه شیمی؛ رضا حاجیان، دانشگاه آزاد اسلامی واحدگچساران دانشکده علوم پایه، گروه شیمی نوشته شده و در سال 1395 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در شیمی و مهندسی شیمی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سولفا دیازین، تری متوپریم، سیگنال خالص آنالیت حداقل مربعات کلاسیک (NAS-CLS) ، شیره ماستماست هستند. این مقاله در تاریخ 9 مرداد 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 832 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این کارتحقیقاتی از روش سیگنال خالص آنالیت حداقل مربعات کلاسیک (NAS-CLS) برای اندازه گیریاسپکتروفوتومتری همزمان سولفادیازین (SDZ) وتری متوپریم (TMP) استفاده شده است. در روش مربوطه بردارسیگنال خالص آنالیت بر اساس اصل عمود سازی بر فضای مزاحم محاسبه شده و بعد از تعیین ضریب همبستگی بردارهایمربوطه با غلظت آنالیت، برای پیشگویی غلظت آنالیت در مخلوط های دوتایی سولفادیازین و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربردکمومتریکس دراندازه گیری همزمان سولفادیازین و تری متوپریم به عنوان ترکیبات آنتی بیوتیک درفراورده های لبنی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.