مروری برکاربرد الکترودهای نانو فیبر به روش الکترو ریسندگی
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 830
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CHCONF02_046
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395
چکیده مقاله:
تنیدگی الکتریکی تکنیکی راحت و متنوع در جهت آماده سازی فیبرهای (رشته های) ممتد دارای قطرهای در محدوده از دهها نانومتر تا چند میکرومتر می باشد. در کارهای اولیه، تنیدگی الکتریکی محدود به ساخت نانوفیبرها از پلیمرهای ارگانیکبود، به سبب نیاز شدید به رفتار ویسکوالاستیک محلول تنش الکتریکی. تلاش های اخیر وسعت و دامنه کاربرد روش بافت(تنیدن) الکتریکی را بطور چشمگیری گسترش داده اند. نانو موادهای یک بعدی گوناگونی را می توان توسط تنش (بافت)الکتریکی و در کنار فیبرهای پلیمری معمول همچون فیبرهای پلیمری پر شده توسط ذرات نانو و مولکول های اساسی ووابسته به نوع عمل، فیبرهای سرامیکی و فیبرهای فلزی یااکسید فلزی، ایجاد نمود. علاوه بر این، با توسعه روش تنیدنالکتریکی و راه اندازی آن، فیبرهای ایجاد شده به روش الکتریکی محدود به شکل و ریخت شناسی سطح نرم و یکپارچهدرونی نبوده اند. فیبرها دارای ساختارهای ثانویه جدید، همچون هسته/ پوسته ) غلاف( ، توخالی و دارای منفذ، را نیز می توانایجاد نمود. اگر پارامترهای پردازشی مناسب و یا طراحی های نوینی از مقدمات راه اندازی آن بکار گرفته شود.
نویسندگان
سجاد عزیزیان
گروه مهندسی شیمی، دانشکده فنی ومهندسی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه ، ایران- گروه شیمی ، دانشکده علوم، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه ، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :