بررسی اثر ضد باکتری فوتوکاتالیزور ترکیبی از( AgBr/TiO(2 پوشش داده شده با مشتقات اپاتیت
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 680
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CHCONF02_024
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395
چکیده مقاله:
فوتوکاتالیزور ترکیبی از (AgBr/TiO(2 ، پوشش داده شده با اپاتیت، به روش رسوب دهی تهیه و اثر ضد باکتری آنبررسی شد. در این فوتوکاتالیزور، مادهی حساس به نور AgBr برای افزایش کارایی و مشتقات اپاتیت به عنوان جاذب،جهت جذب آلایندهها و میکروارگانیسم ها به فوتوکاتالیزور (TiO(2 اضافه شده است. نتایج اثر ضد باکتری نشان داد اینترکیب از رشد باکتری در تاریکی جلوگیری می کند. همچنین این کاتالیزور در مقایسه با کاتالیزورهای مشابه بدونمشتقات اپاتیت فعالیتی دو برابر در نور مرئی از خود نشان میدهد. علت فعالیت دو برابر این کاتالیزور نیز به قابلیتچسبیدن آن به دیوارهی خارجی باکتری و تخریب دیواره توسط گونه های فعال رادیکالی (...، O(2),HO, H(2)O) می باشد.نتایج ضد باکتری در تاریکی و نور مرئی نشان داد که دی اکسید تیتانیوم P25 نسبت به 808 بستر مناسب تری برایفعالیت ضد باکتری ایجاد می کند. همچنین هیدروکسی اپاتیت نسبت به فلوئورو اپاتیت فعالتر است. مقدار بهینه اپاتیتدر فوتوکاتالیزور ترکیبی هم 5% تعیین شد.
کلیدواژه ها:
فوتوکاتالیزور ، (TiO(2 ، مشتقات اپاتیت ، مادهی جاذب ، مادهی حساس به نور ، آلاینده ها ، میکروارگانیسم ها ، باکتری E-Coli ، دیواره باکتری ، پلی ساکارید ، گونه های فعال رادیکالی
نویسندگان
اشکان باقری فرادنبه
دانشجوی کارشناسی مهندسی شیمی، دانشکده فنی مهندسی دانشگاه اردکان
محمدرضا الهی فرد
دکترای شیمی فیزیک، عضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه اردکان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :