نقش تهیه و تدوین برنامه ریزی استراتژیک درحوزه شیلات ایران مطالعه موردی
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی ابزار و تکنیکهای مدیریت
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 492
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MANAGTOOLS01_191
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395
چکیده مقاله:
امروزه بیشتر سازمان ها برای افزایش توانمندی، رشد و بقای بلند مدت و کاهش ریسک عملیات خود نیازمند تدوین برنامه ریزی استراتژیک می باشند. این برنامه ارتباط مستقیمی با سیاستها، اهداف، مأموریت ها، اندازه، پویایی، درجه پیچیدگی و ساختار سازمان ها دارد. در این پژوهش تلاش شده است تا با استفاده از فنون برنامه ریزی استراتژیک، عواملی داخلی (نقاط قوت وضعف)و عوامل خارجی (فرصت و تهدید)، اهداف بلند مدت حوزه ی شیلات ایران شناسایی و برای دستیابی به این اهداف، استراتژی های مناسب تدوین و پیشنهاد گردد. در این راستا جهت تدوین برنامه استراتژیک حوزه ی شیلات، سوالاتی مطرح شده و بر اساسی تحلیل های انجام شده مدلی جهت پاسخ گویی به سوالات با هدف تدوین برنامه ریزی استراتژیک حوزه ی شیلات ارائه شده است که عمده نتایج بدست آمده توجه سیاستگذاران و متولیان حوزه ی شیلات به نکات مهمی همچون تقویت فرهنگ اجتماعی مناطق دریایی، تقویت و استفاده از ساز و کارهای قانونی اصلاح و بازنگری در قانون حفاظت منابع آبزیان، تقویت بیمه کشاورزی، ترغیب بهره برداران به استفاده از بیمه کشاورزی (فواید و مزایای آن) تلاش جهت تامین بخش از پروتئین حیوانی (آبزیان) و همچنین افزایش سرانه مصرف، ارتقاء سطح کمی و کیفی بازارهای جهانی، بهره برداری از توان مالی و علمی بخش خصوصی در جهت سرمایه گذاری در حوزه شیلات، حفظ ذخایر موجود و بازسازی ذخایر با تکیه بر استفاده از موازین صید شده از دریا تاکید شده است.
کلیدواژه ها:
مدیریت استراتژیک /برنامه ریزی استراتژیک/ماموریت /حوزه ی شیلات ایران /فرصت و تهدید/نقاط قوت وضعف /اهداف بلندمدت و استراتژی
نویسندگان
قدرت الله نوری
گروه مدیریت بازرگانی دانشگاه آزاد اسلامی بوئین زهرا قزوین ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :