تجدید ساختار در صنعت برق ایران
محل انتشار: هشتمین کنفرانس دانشجویی مهندسی برق
سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,482
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ISCEE08_178
تاریخ نمایه سازی: 1 اسفند 1386
چکیده مقاله:
بروز مشکل افزایش جمعیت و کمبود ظرفیت منابع طبیعی در فراهم آوردن برق مورد نیاز یک منطقه، سیاستگذاران آن منطقه را به این فکر واداشت که با ارائه راه حلی تلفات و مشکلات ناشی از آن را به حداقل برسانند. ازجمله سیاست های مطرح شده در این زمینه مسئله تجدید ساختار است. با توجه به اینکه تجدید ساختار امری پر هزینه است و سرمایه گذاری خصوصی هم بدون ایجاد محیط رقابتی سالم صورت نمی گیرد، پی گیری این روند امری ضروری به نظر می رسد. در این راستا بایدملزومات اولیه را که به انها خواهیم پرداخت. فراهم نمود و بعد (با توجه به تدریجی بودن روند تجدید ساختار) به سراغ مراحل دیگر رفت. در این هنگام است که می توان همراه با شکل گیری نهادها و وورد رقبا به عرصه صنعت برق به انجام اصلاحات پرداخت. در مقاله حاضر ضمن بررسی اجمالی ساختار سنتی به مفاهیم اولیه و ثانویه ساختار جدید صنعت برق پردتخته ایم. سپس روند انجام شده برای ایجاد محیط رقابتی در کشورهای اسکاندیناوی و انگلستان رامورد مطالعه قرار داده ایم و در پالان از فرایند حرکت این ساختار در ایران در حد گنجایش این مقاله سخن به میان آمده است.
کلیدواژه ها:
ساختار سنتی ، تجدید ساختار صنعت برق ، بازارهای مبادله توان ، ساختار کنونی صنعت برق ایران ، سیستم اطلاع رسانی باز و همزمان (OASIS)
نویسندگان
امیر عبداللهی
بخش مهندسی برق دانشکده فنی دانشگاه شهید باهنر کرمان
کاوه واعظی
بخش مهندسی برق دانشکده فنی دانشگاه شهید باهنر کرمان
سارا افاضاتی
بخش مهندسی برق دانشکده فنی دانشگاه شهید باهنر کرمان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :