شبیه سازی میدان مغناطیسی القایی یک متحرک دریایی با استفاده از سیم پیچ حاوی جریان و مدلسازی آن در نرم افزارFEMM برای یک مدل پوسته کروی شکل از یک کشتی
محل انتشار: چهاردهمین همایش صنایع دریایی
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,656
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NSMI14_164
تاریخ نمایه سازی: 12 تیر 1395
چکیده مقاله:
مدل های میدان مغناطیسی کشتی ها و زیردریایی ها عمده ابزار مورد استفاده در سیستم های کاهنده مشخصه های مغناطیسی است. سیم پیچ هایخنثی کننده یاDegaussing یک راه مرسوم برای جبران سازی مشخصه های مغناطیسی یک شناور نظامی است . این سیم پیچ ها، کابل های چندرسانایی هستند که درون کشتی برای خنثی کردن میدان های ایجاد شده القایی و دائمی نصب می شوند. این سیم پیچ ها در سه صفحه عمودی برای خنثی سازی مولفه های مغناطش طولی، عمودی و عرضی کشتی قرار داده می شوند. برای ماکزیمم سازی کارآیی این سیم پیچ ها در تولید میدان مغناطیسی، درون خود بدنه شناور برای دست یابی به حداکثر فضا و ممان مغناطیسی نصب می شوند . نتیجه اینکه، فاصله بیرون از کشتی که مشخصه مورد نظر می خواهد کاسته شود (فاصله تهدید مین)، خیلی کمتر از قطر سیم پیچ است. از اینرو، سیم پیچ هایDegaussing را نمی توان با دوقطبی های نقطه ای مدل کرد. از مدل های سیم پیچ در جهت پی شبینی میدان ها به وجود آمده از لوپ های با اندازه مشخص استفاده می شود درنهایت، این مد لها به شکل بدنه در م یآیند. ساده ترین فرمول بندی یک سیم پیچDegaussing یک حلقه جریان در فضای آزاد بدون مرزهای نفوذپذیر است. در این مقاله، این مدل شبی هسازی و با نمودارهای تئوری و تجربی مقایسه م یشود.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
عبدالخالد زارعی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی دریا، گرایش سازه کشتی؛ دانشگاه صنعتی شریف
حسن صیادی
دانشیار ، قطب علمی هیدرودینامیک و دینامیک متحرکهای دریایی، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف
حمید مهدیقلی
استادیار، ، قطب علمی هیدرودینامیک و دینامیک متحرکهای دریایی، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :