شهرهای خلاق و (نا)پایداری:از طبقاط اجتماعی خلاق تا شهرهای خلاق پایدارنویسندگان: ساشا کاگان و جولیا هان دانشگاه لوفانا لونبرگ آلمان
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 694
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICSAU03_1603
تاریخ نمایه سازی: 12 تیر 1395
چکیده مقاله:
امروزه، شهرها بیشتر و بیشتر به واسطه ی مفاهیمی چون شهرخلاق و یا طبقه اجتماعی خلاق تعریف می شود؛ و بدین ترتیب توجهات را به سوی اهمیت فرهنگ جلب می کند. تاثیرات چنین مفهوم سازی هایی روی شهرها و محله ها موضوع نفدهایی از سوی جامعه شناسان شدهاست. ما این نقدها را شرح خواهیم داد و آنها را در خلال تحلیلی در خصوص فرهنگ ناپایداری مورد تجزیه و تحلیل قرار خواهیم داد تا نشان دهیم که چگونه مفهوم شهرهای خلاق می تواندعاملی برای گسترش ناپایداری و عدم ثبات باشد. در این مقاله دو شهر هامبورگ و تورونتو مورد بررسی قرار گرفته اند و اجرای ایده های مفهوم شهر خلاق و نیز پاسخ بخش فرهنگی به اینموضوع بررسی شده اند. پس از آن ما یک مفهوم سازی مجدد از شهر خلاق را بر پایه ی یک فهم مشترک از نقش هنر در فرهنگ پایدار ارائه خواهیم کرد. در این مقاله تلاش شده است ضمن تعمق و تفکر مجدد در باره ی خلاقیت و ایجاد یک فضای باز برای گفتگو و تبادل نظر و با نگاهی به مفهوم هنرمند ارائه شده توسط ریچارد سنت، راهی قابل اتکا برای نیل به سوی شهرهای خلاق پایدار ارائه کنیم.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
صادق صیدبیگی
دانشجوی دکتری جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :