سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICSAU03_0882
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 341
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهرهمندی از عناصر زیست محیطی در فضاهای آموزشی در جهت تحقق اهداف معماری پایدار
چکیده مقاله:
پس از اثبات مشکلات ناشی از بهرهگیری بیرویه از طبیعت و تخریب محیطزیست، نظریه توسعه پایدار از سوی سازمان ملل مطرح و به عنوان دستور کار قرن بیست و یکم تعیین شد و اهدافی را در جهت حفظ منابع طبیعی،احترام به محیطزیست، تأمین توان نسلهای آینده در برآوردن نیازهایشان، بهبود و ارتقای سطح زندگی برای همه و حفظ و اداره بهتر اکوسیستمها شکل گرفت. فضای آموزشی به عنوان محیطی برای پاسخ به نیازهای اجتماعی، فرهنگی و محیطی و در جهت برآورده کردنفعالیت انسانهایی که بازتابی از معیارهای رفتاری و فرهنگی مشخص شده توسط جامعه دارند شناخته میشود. ازسوی دیگر یکی از عوامل تأثیرگذاری است که میتواند در جهت گسترش و انتشار اهداف توسعه پایدار و اشاعهی فرهنگ حفظ و احترام به محیط زیست مطرح باشد. همچنین اجرایی نمودن اصول معماری پایدار در طراحی، احداثو تخریب ساختمان اینگونه مراکز میتواند نقش بسزایی در جهت حفظ منابع طبیعی و بهرهبرداری از عناصر و انرژیهای تجدیدپذیر موجود در طبیعت را داشته باشد.نگارندگان با هدف شناسایی اهداف توسعه پایدار و اجرایی نمودن اصول معماری پایدار در طراحی مراکز آموزشی پژوهش حاضر را با استفاده از مطالعات کتابخانهای و به روش تحلیلی توصیفی شکل دادهاند. نتایج حاصل نشان می-دهد که با مکانیابی، جهتگیری مناسب بنا و بهرهگیری از نور و تابش خورشید هزینههای استفاده از انرژی الکتریکی و استفاده از حاملهای انرژی تجدیدناپذیر را به میزان زیادی کاهش داد. بهرهگیری از باد برای ایجاد تهویهدر داخل بناهای آموزشی میتواند شرایط آسایشی را فراهم آورد و کارایی مراکز آموزشی و سطح یادگیری را بالا ببرد. همچنین به کار بردن مصالح با وزن پایین و ضریب انتقال حرارتی کم در دیوار خارجی از اتلاف حرارت در داخل بناها جلوگیری میکند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICSAU03_0882 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/469902/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:داور، مریم و نورالهی، مجتبی،1394،بهرهمندی از عناصر زیست محیطی در فضاهای آموزشی در جهت تحقق اهداف معماری پایدار،سومین کنگره بین المللی عمران ، معماری و توسعه شهری،تهران،https://civilica.com/doc/469902
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، داور، مریم؛ مجتبی نورالهی)
برای بار دوم به بعد: (1394، داور؛ نورالهی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تشکیل لایه انفعالی در سطح آرماتور مدفون در بتن کفی
- مدلسازی و بهینه سازی تاثیر توامان اندازه سایز PET و درصد وزنی آن بر مقاومت فشاری
- تسریع حمله ی سولفاتی خارجی با استفاده از ایجاد محیط دوگانه ی سولفاتی الکتریکی
- بررسی دوام ستون های کامپوزیت بتنی تحت بارهای محوری فشاری و کششی
- The Impact of Foreign Direct Investment on Unemployment: Panel Data Approach
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.