طراحی مجدد زنجیره تأمین
محل انتشار: نخستین کنفرانس بین المللی مدیریت خرید و تدارکات
سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,369
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IPSMC01_035
تاریخ نمایه سازی: 11 بهمن 1386
چکیده مقاله:
ایجاد یکپارچگی شبکه های توزیع برای اداره زنجیره تأمین تبدیل به یکی از مزیت های رقابتی اصلی برای دستیابی به موقعیت های بازار که بقاء و سود دهی شرکت ها را تضمین می کند، شده است . این پدیده ارتباطی باید به طور عمیق درک شود . متدلوژی ها و چارچوب های مفهومی باید توسعه یابند و روش های رو به پیشرفت همکاری با شرکت ها که منجر به تقویت شبکه توزیع می شود باید تداوم پیدا کنند . در اینجا ما متدلوژی ای برای تحلیل و توسعه شبکه های توزیع فروش بر مبنای سه عامل اصلی ارائه می کنیم : ارتباطات کانال توزیع داخلی، بین شرکت مادر ( تولید کننده و خرده فروش،و گاهی اوقات عمده فروشان ) ، تحلیل فرآیند و باز مهندسی برای یکپارچگی فرآیندها و فعالیت ها به منظور بهینه کردن گردش کالا و در نهایت فعالیت های برون سپاری به قسمت هایی که کارآتر و اثر بخش تر از شرکت مادر هستند .
هر کدام از این سه عامل منجر به ایجاد و توسعه قابلیت های داخلی و قابلیت های ارتباطی هر یک از شرکت های درگیر که در طول زمان از همکاری نزدیک بین شبکه توزیع ایجاد شده، می شود . چنین نوعی از همکاری شیوه های خاص و منحصر به فردی از عملکرد و اجرای وظایف را ایجاد نموده است، همانند سهیم شدن در دانش و تجربه، نوآوری و بهبود ارتباطی فرآیندها و فعالیت ها، که در نهایت باعث کاهش هزینه ها و جلوگیری از دوباره کاری هایی که برای مشتری نهایی ارزشی ایجاد نمی کند، می شود . قابلیت های ارتباطی و داخلی موجب ایجاد قابلیت در کل شبکه می شود، و مزیت های قابل توجهی را برای شرکت های فرعی و هم پیمانان آنها ایجاد می کند . از جنبه دیگر باعث روشن شدن این قضیه می شود که بهبود قابلیت ها باید مستقیًما موجب ایجاد یکپارچگی و تقویت شایستگی های داخلی به واسطه چهار روش زیر شود :
-1 تمرکز بر منابع و مهارت های شایستگی های اصلی به عنوان نتیجه ای از برون سپاری دیگر فعالیت ها .
-2 توسعه همگانی شبکه که انگیزه پایداری را برای بهبود مستمر ایجاد می نماید .
-3 دستیابی به یادگیری ارتباطی به واسطه همکاری بین شرکت ها و تیم های کاری .
-4 دستیابی به مزایای اضافی به واسطه قابلیت های ارتباطی، که به سرمایه گذاران اجازه می دهد تا قابلیت های داخلی خود را بهبود بخشند .
این مقاله نشان می دهد که باز مهندسی و تحلیل فرآیند و برون سپاری فعالیت ها منجر به ایجاد و بهبود قابلیت های ارتباطی از طریق یکپارچگی فرآیند می شود . یک متدلوژی برای تحلیل فعالیت ها به منظور برون سپاری، وابسته بر شایستگی و سهم فعالیت در هدف استراتژیک سازمان ارائه می شود . این قابلیت های ارتباطی می توانند به طور مستمر با اقدام دو عامل اصلی : یکپارچگی فرآیند بین شرکت ها و شایستگی شرکت های فرعی، ایجاد می شود . هر چه بیشتر یکپارچگی افزایش یابد، ارتباطات بیشتر منحصر به فرد می شود، و انتقال دانش، ارزش های مشترک و رویه های تیمی بیشتر افزایش می یابد .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدرضا خیرخواه
دانشجوی کارشناسی ارشد بازرگانی بین الملل دانشگاه شهید بهشتی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :