سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی
کد COI مقاله: IEAC02_021
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 257
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اینورترشبه سوییچی افزاینده qSBI به منظور کاهش استرس ولتاژخازن و مقایسه آن با اینورتر شبه منبع امپدانسی (qZSI)
چکیده مقاله:
اینورترهای سوییچی افزاینده ( SBI ) همانند اینورترهای منبع امپدانسی ( ZSI ( تک فاز دارای قابلیت تبدیل توان تک مرحله هستند. این نوع اینورترها در ساختار خود یک سلف و خازن کمتر و یکسوییچ و دیود بیشتر، از نوع امپدانسی آندارند. بدلیل این ساختار و نرخ کمتر جریان ورودی، اینورترهای سوییچی افزاینده در توان های پایین بهتر از اینورترهای منبع امپدانسی عمل می کنند. از طرفی اینورتر شبه سوییچی افزاینده( qSBI ( در مقابل سوییچی افزاینده دارای مزیت هایی همچون استرس ولتاژ کمتر روی خازن و جریان ورودی بهتر است. دراین مقاله قصد داریم یک نوع از اینورتر شبهسوییچی افزاینده را معرفی و آن را با اینورتر شبه منبع امپدانسی مقایسه کنیم. شبیه سازی این اینورتر در محیط PSIM انجام شده است.
کلیدواژه ها:
اينورتر منبع امپدانسي؛اينورتر سوييچي افزاينده؛ حالت اتصال كوتاه؛حالت غير اتصال كوتاه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/460488/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قدسی، مسعود و برکاتی، سیدمسعود،1394،اینورترشبه سوییچی افزاینده qSBI به منظور کاهش استرس ولتاژخازن و مقایسه آن با اینورتر شبه منبع امپدانسی (qZSI)،کنفرانس بین المللی فناوری و مدیریت انرژی،تهران،،،https://civilica.com/doc/460488
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، قدسی، مسعود؛ سیدمسعود برکاتی)
برای بار دوم به بعد: (1394، قدسی؛ برکاتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی بهبود کیفیت توان در سیستم های توزیع با استفاده از ادوات CUSTOM POWER
- ارائۀ الگوریتمی به منظور بهینه سازی تعداد و محل مانیتورهای کیفیت توان
- روشی جدید برای مدیریت توان در سیستم ترکیبی DG و UPQC
- رفتارگذرای محدودکننده ی استاتیک جریان خطا درشبکه های توزیع
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی سنسور اپتوالکترونیکی کاتیون جیوه در آب با استفاده از محاسبات TD-DFT بر مبنای طیف سنجی فلورسانس
- وسایل نقلیه الکتریکی و شبکه های الکتریکی: بررسی رویکرد های مدل سازی تاثیرات و یکپارچگی انرژی های تجدید پذیر
- بررسی پایداری و کنترل انرژی در ریز شبکه ها
- مروری بر تاثیرات افزودن نانوذرات بر خواص مکانیکی کامپوزیت های زمینه پلیمری جهت استفاده در سبک سازی سازه های هوایی و توربین های باد
- بررسی پیشرفت شبکه های موبایل تا نسل چهارم و پنجم با رویکرد مصرف انرژی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.