رابطه ی بین استفاده معلمان راهنمای کارورزی از سبک مدیریت تعامل گرا با پیشرفت تحصیلی دانش آموزان از دیدگاه دانشجویان کارورز دانشگاه فرهنگیان
محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی روانشناسی و علوم تربیتی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 853
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICPE01_070
تاریخ نمایه سازی: 19 اردیبهشت 1395
چکیده مقاله:
هدف این تحقیق بررسی رابطه ی بین استفاده معلمان راهنمایکارورزی از سبک مدیریت تعامل گرا با پیشرفت تحصیلیدانش آموزان از دیدگاه دانشجویان کارورز دانشگاه فرهنگیان بودهاست . مطالعه حاضر به صورت موردی در دانشگاه فرهنگیان استانچهارمحال و بختیاری انجام شد. روش پژوهش از نوع توصیفی –پیمایشی بوده است . جامع آماری شامل کلیه دانشجویان کارورزمقطع کارشناسی پیوسته دانشگاه فرهنگیان استان چهارمحهال وبختیاری (879 نفر) بوده که با روش نمونه گیری تصادفی خوشه ا ی200 نفر (از دانشجویان پردیس شهید رجایی فرخشهر) به عنواننمونه انتخاب شدند . ابزار این پژوهش پرسشنامه بسته پاسخ محققساخته با مقیاس 5 درجه ای لیکرت بوده است، روا یی این ابزارتوسط متخصصان دانشگاهی تأیید و پایایی آن با محاسبه ضریب آلفای کرونباخ 0/91 به دست آمد. داده های گردآوری شده با استفاده از نرم افزار spss در دو سطح توصیفی (حجم نمونه، میانگین و انحراف استاندارد) و استنباطی (آزمون t تک نمونه ای) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. یافته های این پژوهش بیانگر این است که از دیدگاه دانشجو معلمان کارورز دانشگاه فرهنگیان، بین استفاده معلمان راهنمای کارورزی از سبک مدیریت تعامل گرا و پیشرفت تحصیلی دانش آموزان ارتباط مثبت و معناداری وجود دارد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
تورج حسینی هفشجانی
دانشجوی دکترای روانشناسی تربیتی ، دانشگاه لرستان و مدرس دانشگاه فرهنگیان
مهدی قنبری
دانشجوی کارشناسی علوم تربیتی ، دانشگاه فرهنگیان ، پردیس شهید رجایی فرخشهر
اعظم فتحی
کارشناس آموزش راهنمایی و مشاوره ، پردیس بحرالعلوم شهرکرد و آموزگار دوره ابتدایی
محمدرضا فتحی
کارشناس پرستاری ، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :