سال انتشار: 1394
محل انتشار: دومین همایش بین المللی مدیریت و فرهنگ توسعه
کد COI مقاله: ICOM02_146
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 221
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تجزیه وتحلیل زمینه های ساختاری مدیریت راهبردی ادارات ورزش و جوانان استان کرمانشاه
چکیده مقاله:
با پیچیده شدن تصمیمات سازمانی، لزوم به کارگیری برنامه ای جامع برای مواجهه با مسائل بیشتر از گذشته ملموس می شود.پژوهش حاضر به بررسی زمینه های ساختاری های مدیریت راهبردی ادارات ورزش و جوانان استان کرمانشاه می پردازد. آزمودنی های این پژوهش را 47 نفر از مدیران و معاونان ادارات ورزش و جوانان استان کرمانشاه تشکیل می دهند. ابزار گردآوری اطلاعات پرسشنامه استاندارد ویک گلیجیوس به نام «تعیین نیاز به بهبود در زمینه های ساختاری راهبردی» بود که استادان مدیریت روایی آن را تأکید کردند و پایایی آن با آلفای کرونباخ 81% به دست آمد. روش تحقیق توصیفی از نوع تحلیلی است که به صورت پیمایشی اجرا شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی( انحراف معیار، میانگین، فراوانی) و آمار استنباطی( آزمون t تک نمونه ای) استفاده شده است. یافته های پژوهش نشان داد درجه تحقق زمینه های ساختاری فرهنگ، اطلاعات، منابع مدیریت راهبردی ادارات ورزش و جوانان استان کرمانشاه در حد مطلوب قرار ندارند (05/0>p) . در مجموع از پژوهش حاضر می توان نتیجه گیری کرد که زمینه های ساختاری فرهنگ، اطلاعات، منابع مدیریت راهبردی ادارات ورزش و جوانان استان کرمانشاه با میانگین جامعه از لحاظ آماری تفاوت معنی داری دارند و این زمینه های ساختاری نیاز به بهبود دارند
کلیدواژه ها:
مديريت راهبردي، ادارات ورزش و جوانان، استان كرمانشاه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/459760/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رستمی، پیمان و یکتایار، مظفر،1394،تجزیه وتحلیل زمینه های ساختاری مدیریت راهبردی ادارات ورزش و جوانان استان کرمانشاه،دومین همایش بین المللی مدیریت و فرهنگ توسعه،تهران،،،https://civilica.com/doc/459760
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، رستمی، پیمان؛ مظفر یکتایار)
برای بار دوم به بعد: (1394، رستمی؛ یکتایار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.