بررسی عملکرد فناوری های نوین در بهره برداری از جنگل و امکان کاهش صدمات ناشی از آن بر روی نیروی کار مطالعه موردی: جنگل خیرود
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 615
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CULTURAL03_285
تاریخ نمایه سازی: 19 اردیبهشت 1395
چکیده مقاله:
اره موتوری به عنوان مهمترین و اصلی ترین ابزار قطع درختان در جنگلهای شمال ایران محسوب می شود و اثرات استفاده از آن به ایمنی کار و سلامت کارگر و بازده و کارایی اره موتوری مربوط می شود به طور کلی کار در بخش جنگلداری اغلب با طیف گسترده ای از خطراتی که سلامت وامنیت فرد را تهدید می کند سروکار دارد که نیازمند اموزش وتعلیم تجهیزات فردی و توجه مستمر است. در محیط کار انتشار صدای ازاردهندهناشی از کار کردن با این وسایل ماشینی است هدفهای اصلی دراین تحقیق تشریح در معرض صدا قرار گرفتن کارگران جنگل اندازه گیرفتن سطح تراز فشار صدا در مواجهه شغلی با اره موتوری در کار بهره برداری ارائه راه حل های کنترلی در جهت کاهش یا حذف مخاطرات ناشی از صدا در وضعیت بالاتر از حد مجاز شغلی می باشد. در این تحقیق شدت صدای اره موتوری و نیز مدت زمان آن بر عملیات قطع 85 درسخت در مرحله بن زنی هر 10 ثانیه و در مرحله بن بری هر 15 ثانیه یکبار و در مرحله بینه بری درهر 15 ثانیه یکبار برای هر بینه و در مجموع به طور متوسط هر تنه اندازه گیری شد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
معصومه احمدی
کارشناس ارشد مهندسی جنگل و عضوانجمن علمی دانشجویی جنگلداری دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران
باریس مجنونیان
استاد گروه جنگلری دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران
مقداد جورغلامی
استادیار گروه جنگلداری دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران
رسول یاراحمدی
استادیار دانشکده بهداشت دانشگاه تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :