سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی پتانسیلها و عوامل تهدیدکننده و آلودهساز منابع بیولوژیکی ذخیرهگاه بیوسفری حرا

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 577

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CULTURAL03_186

تاریخ نمایه سازی: 19 اردیبهشت 1395

چکیده مقاله بررسی پتانسیلها و عوامل تهدیدکننده و آلودهساز منابع بیولوژیکی ذخیرهگاه بیوسفری حرا

در طبیعت گونههای گیاهی متنوعی وجود دارند که برخی از آنها از نظر خواص و ویژگی برتریهای خاصی بر سایر گونه های گیاهی دارند و از این نظر برای اکوسیستم و نیز حیات انسانها حائز اهمیت میباشد. از جمله این گیاهان، مانگروها میباشند که به دلیل ویژگیهای رشدی، اقلیمی خاص, تنوع گونهای و نیز کارکردهای خاصی که در رویشگاهای طبیعی خود دارند به صورت مستقیم از طریق تولید انواع محصولات نظیر چوب مرغوب برای مقاصد ساختمانی و کشتی سازی، زغال و هیزم، صنایع کاغذسازی، مصارف پزشکی، استفاده در خوراک دام و نیز به شکل غیرمستقیم از طریق تاثیر بر بهبود کیفیت اکوسیستمهای آبی و ساحلی با جلوگیری از فرایند فرسایش، تثبیت خاک، جذب سیلاب، ایجاد محیط مناسب زیست و تخمگذاری بسیاری از گونههای آبزی، فراهم آوردن امکان صید ماهی و خرچنگ، استفادههای آموزشی و تفریحی و.... بر زندگی انسانها تاثیر میگذارند. بنابراین با توجه به اهمیتزیاد این گونههای گیاهی در رویشگاههای طبیعی خود که در کشور ما محدود به نواحی ساحلی خلیج فارس و دریای عمان میباشد توجه به این جنگلهای طبیعی و جلوگیری از تخریب و نابودی آنها توسط عوامل مختلفی از جمله افزایش شوری، طوفانهای موسمی، آفات و بیماریهای گیاهی،آلودگی گرمایی، آلودگیهای نفتی و فاضلابهای شهری، چرای بیرویه، بهره برداریهای غلط و .... از اهمیت به سزایی برخوردار است

کلیدواژه های بررسی پتانسیلها و عوامل تهدیدکننده و آلودهساز منابع بیولوژیکی ذخیرهگاه بیوسفری حرا:

جنگل های حرا اکوسیستم آبی پتانسیل ها عوامل مخرب

نویسندگان مقاله بررسی پتانسیلها و عوامل تهدیدکننده و آلودهساز منابع بیولوژیکی ذخیرهگاه بیوسفری حرا

فاطمه جمالی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده علوم باغبانی پردیس کشاورزی کرج، دانشگاه تهران

مهناز رنج پیشه

دانشجوی کارشناسی ارشد و عضو انجمن علمی دانشجویی بیابان ، دانشکده مرکز تحقیقات بین المللی بیابان، -دانشگاه تهران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
_ فرار، ناصر.، کرمپور، فرزاد.، صادقی، سید موسی.، رشیدی، جواد.، ...
جهانگردی، عبدالحمید. 1371. شناسایی جنگلهای مانگرو روابط اکولوژیک آن با ...
دانه‌کار، افشین. 1380. بررسی رابطه متقابل درختان حرا و جانوان ...
دانه‌کار، افشین. 1380. ناحیه بندی و طرح ریزی مدیریت ذخیرگاه ...
دانه‌کار، افشین. 1374. جنگلهای مانگرو جهان، فصلنامه علمی سازمان حفاظت ...
آذین، رضا. 1387. مقابله با آلودگی نفتی در جنگل های ...
رفیع تبار، کتایون. 1382. بررسی تاثیر درختان مانگرو بر رسوبگذاری. ...
آباذری، غلامرضا، منصوری، فردوس. 1380. معرفی درختان و درختچه‌های بومی ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی پتانسیلها و عوامل تهدیدکننده و آلودهساز منابع بیولوژیکی ذخیرهگاه بیوسفری حرا" توسط فاطمه جمالی، دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده علوم باغبانی پردیس کشاورزی کرج، دانشگاه تهران؛ مهناز رنج پیشه، دانشجوی کارشناسی ارشد و عضو انجمن علمی دانشجویی بیابان ، دانشکده مرکز تحقیقات بین المللی بیابان، -دانشگاه تهران نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی سومین همایش ملی انجمن های علمی دانشجویی رشته های کشاورزی و منابع طبیعی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جنگل های حرا اکوسیستم آبی پتانسیل ها عوامل مخرب هستند. این مقاله در تاریخ 19 اردیبهشت 1395 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 577 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در طبیعت گونههای گیاهی متنوعی وجود دارند که برخی از آنها از نظر خواص و ویژگی برتریهای خاصی بر سایر گونه های گیاهی دارند و از این نظر برای اکوسیستم و نیز حیات انسانها حائز اهمیت میباشد. از جمله این گیاهان، مانگروها میباشند که به دلیل ویژگیهای رشدی، اقلیمی خاص, تنوع گونهای و نیز کارکردهای خاصی که در رویشگاهای طبیعی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی پتانسیلها و عوامل تهدیدکننده و آلودهساز منابع بیولوژیکی ذخیرهگاه بیوسفری حرا با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.