رابطه بین عوامل اکولوژیکی، خصوصیات بذر و جوانهزنی با میزان پروتئینهای ذخیرهای بذر در گونه زربین L. cupressus sempervines horizontalis ذخیرهگاه جنگلی تنگ سولک بهمئی در استان کهگیلویه و بویراحمد
تعداد صفحات: 12 | تعداد نمایش خلاصه: 254 | نظرات: 0
(فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
راهنمای دانلود فایل کامل این مقاله
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : 0 تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رابطه بین عوامل اکولوژیکی، خصوصیات بذر و جوانهزنی با میزان پروتئینهای ذخیرهای بذر در گونه زربین L. cupressus sempervines horizontalis ذخیرهگاه جنگلی تنگ سولک بهمئی در استان کهگیلویه و بویراحمد
رقیه دریکوند - دانشجوی کارشناسی ارشد و عضو انجمن علمی جنگلداری دانشگاه یاسوجرقیه ذوالفقاری - استادیار دانشکده کشاورزی و پژوهشکده منابع طبیعی و زیست محیطی دانشگاه یاسوج
چکیده مقاله:
پروتئینهای ذخیرهای بذر یک گروه پروتئینی هستند که به مقدار زیاد در دانههای گیاهان در مراحل آخر تکوین دانه، تجمع مییابند. غلظت پروتئین ذخیرهای بذر میتواند تحت تأثیر عوامل مختلفی مثل ارتفاع از سطح دریا و خصوصیات درخت مادری قرار گیرد. به این منظور میزان غلظت پروتئین ذخیرهای بذر در بذر درختان خشکیده و سالم درختان سرو زربین در ذخیرهگاه جنگلی تنگ سولک بهمئی، به صورت آزمایش فاکتوریل 2×2×4 در قالب طرح کاملا تصادفی انجام شد. به طوری که خشکیدگی در 4 سطح، شیب در 2 سطح و ارتفاع از سطح دریا در 2 سطح مورد آنالیز قرار گرفت.نتایج مقایسه میانگین نشان داد که غلظت پروتئین ذخیرهای بذر در ارتفاعات پایین بیشتر از از ارتفاعات بالا بود. اما در در شیبهای مختلف و در درختان خشکیده و سالم تفاوت معنیداری را نشان ندادند. همبستگی بین خصوصیات بذر و جوانهزنی با غلظت پروتئین ذخیرهای بذر نیز نشان داد که با افزایش غلظت پروتئین، وزن هزار دانه و درصد جوانه زنی افزایش یافت. بنابراین میتوان نتیجه گرفت که در بین عوامل مورد مطالعه ارتفاع از سطح دریا به دلیل تحت تاثیر بودن دمای محیط میتواند بر روی میزان پروتئین ذخیرهای بذر و در نتیجه بر روی جوانهزنی و رشد نهالهای حاصل مؤثر باشد.
کلیدواژه ها:
پروتئين ذخيرهاي، جوانهزني، ذخيرهگاه جنگلي، زربين، عوامل اكولوژيكي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/457541/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
دریکوند، رقیه و ذوالفقاری، رقیه،1394،رابطه بین عوامل اکولوژیکی، خصوصیات بذر و جوانهزنی با میزان پروتئینهای ذخیرهای بذر در گونه زربین L. cupressus sempervines horizontalis ذخیرهگاه جنگلی تنگ سولک بهمئی در استان کهگیلویه و بویراحمد،سومین همایش ملی انجمنهای علمی دانشجویی رشتههای کشاورزی و منابع طبیعی،کرج،،،https://civilica.com/doc/457541
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1394، دریکوند، رقیه؛ رقیه ذوالفقاری) برای بار دوم به بعد: (1394، دریکوند؛ ذوالفقاری) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.