سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ASANSOR06_002
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 756
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی و آنالیز حوادث پله های برقی مترو تهران و فاکتور های تاثیر گذار در تعداد حوادث
چکیده مقاله:
متروی تهران به مجموعه قطارهای شهری تهران و همچنین «شرکت راه آهن شهری تهران و حومه» گفته می شود. تا شهریورماه سال 1394 ، این قطارها در پنج خط اصلی در حال تردد هستند که چهار خط آن( 1و 2و 3و 4) درون شهری یک خط دیگر ( 5) نیز بی نشهری (میان کرج و تهران) هستند. تا پایان شهریورماه سال 1394 مسافت خطوط متروی بهره برداری شده برابر 163 کیلومتر بوده است و تعداد واگن های فعال در مترو تهران بیش از 1000 واگن می باشد که روزانه بیش از 3 میلیون مسافر را جابجا میکنند. از اواخر سال 1385 ، با افزایش مسافران و تعداد قطارها، بخشی جهت بهره برداری از بدنه اصلی سازمان قطار شهری تهران و حومه جدا شده و با عنوان «شرکت بهره برداری راه آهن شهری تهران و حومه» به کار خود ادامه می دهد. یکی از مواردی که در ایستگاه های مترو نقش بسزایی در ترافیک مسافری ایفا می نمایند، پله برقی بوده که تاثیرات مثبتی در خدمت رسانی به مسافران مترو در تردد سریع و دسترسی به خدمات در اسرع وقت می باشد و رضایت مندی مسافران متروی تهران که از مرز 6 میلیارد سفر از آغاز بهره برداری گذشته است.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ASANSOR06_002 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/456241/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خدابنده لو، سعید و میرزامحمدی، عطا،1394،بررسی و آنالیز حوادث پله های برقی مترو تهران و فاکتور های تاثیر گذار در تعداد حوادث،ششمین سمینار سراسری بین المللی آسانسور و پله برقی،تهران،https://civilica.com/doc/456241
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، خدابنده لو، سعید؛ عطا میرزامحمدی)
برای بار دوم به بعد: (1394، خدابنده لو؛ میرزامحمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پایش وضعیت و مانیتورینگ سوزن در صنعت ریلی
- آنالیز انواع پیکربندی ترنست ها و قطارهای خودکشش برقی و معرفی نوع مناسب برای بهره برداری در سیستم حمل و نقل سریع ریلی کشور
- بررسی رویکردهای مختلف تشخیص و شناسایی خطای ماشین سوزن قطار زمانی، با توجه به طبقه بندی خطاهای سیستم سوزن
- عیب یابی بلبرینگ موتورهای الکتریکی با استفاده از روش های تبدیل فوریه سریع و آشکار سازی پوش و مقایسه روش های مذکور
- روشی جهت تشخیص خطاهای الکتریکی ژنراتورهای سنکرون در حال کار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تحلیل اثر لقی قالب بر سطوح برش در قالب های برشی
- تولید لایی ترموباندینگ سنگین با دستگاه های تولید لایی سبک
- بهینه کردن ساز و کار انتقال نیرو در دو چرخه با تعدیل دامنه نوسانات گشتاورهای وارده بر محور چرخ زنجیر
- تحلیلی بر قابلیتهای طراحی در فرایند تحقیق و توسعه با استفاده از تکنیکهای کیفی «مطالعه موردی: طراحی یک شناور دریایی با استفاده از تکنیک گسترش کیفیت (QFD) در فرایند طراحی»
- نقش ERP در تحقیق و توسعه
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- طرح تعیین فناوری های موردنیاز صنعت برق و انرژی در حوزه های کاری پژوهشکده تولید نیرو
- تدوین استراتژی عیب یابی در ماشین های دوار نیروگاهی و طراحی و پیاده سازی سیستم مستقیم تشخیص خطا با استفاده از روش های آنالیز ارتعاشات و آنالیز جریان موتور برای یک نیروگاه نمونه
- بررسی عملکرد سیستم های سختی گیر در تاسیسات گرمایش و سرمایش آبی ساختمان های مسکونی کوچک
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.