سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ACHCONF01_129
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 219
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مطالعه موردی جدال سنت و تجدد در سبک زندگی خانواده ایرانی
چکیده مقاله:
عصر کنونی شاهد تقابل افکار دربروز رفتارها ی متفاوت یا متناقض است. برخی از این تقابل ها )همچون سنت وتجدد( به گونه ای آرام و بی صدا در حال شکل گیری است که تاثیرگذاری آن بر روابط انسانی و رفتار اجتماعیبسیار نمود داشته است. با توجه به اهمیت خانواده در هر جامعه وهمچنین آسیب پذیر بودن این هسته مرکزی جامعه بدیهی است که این تقابل و تحول آسیب هایی را متوجه خانواده ها و در پی آن جامعه بنماید. مقاله حاضریک مطالعه موردی است که از پژوهش روایتی استفاده نموده تا جدال سنت و تجدد را در سبک زندگی خانواده ایرانی به تصویر بکشد. که این مهم با مشاهده عمیق 3 خانواده به عنوان نمونه وروایت سبک زندگی آن ها بهصورت داستان به انجام رسیده است. با مشاهده ی سبک زندگی افراد در این خانواده می توان عنوان کرد که به نظر میرسد سنگ بنای بخش قابل توجهی از بحث های جدیدی که امروزه میان افراد مطرح است، به آزادی های اساسی که در اعلامیه حقوق بشر و تحت عنوان آزادی های اولیه مطرح می شود باز می گردد و به نظر چونجامعه را در معرض تغییرات مستمر قرار گرفته است، افراد دچار یک برداشت سوری از این ارزش ها شده اند که بیشتر جنبه و رنگ حقوقی دارد. به نظر می رسدکه ارزش هایی که مادران و بزرگان به آن معتقد و پایبند بودندهمچون گذشت، عفت و پاکدامنی، موضوعی که امروزه در جامعه کنونی کمرنگ شده و زندگی ها را به سمت زندگی های یک بار مصرف سوق داده است. بنابراین نمایش سردرگمی درجدال بین ارزش های سنتی و تجددآراسته به فرهنگ غرب، شتاب زدگی دررفتار افراد، در هر 3 خانواده قابل مشاهده، وتنها شدت وضعف آن در این سامانه متفاوت بود.
کلیدواژه ها:
سنت ، تجدد ، خانواده ، مطالعه موردي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/455601/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جمشیدی، ملیحه و بهمن آبادی، فاطمه،1394،مطالعه موردی جدال سنت و تجدد در سبک زندگی خانواده ایرانی،کنفرانس سالانه رویکردهای نوین پژوهشی در علوم انسانی،تهران،،،https://civilica.com/doc/455601
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، جمشیدی، ملیحه؛ فاطمه بهمن آبادی)
برای بار دوم به بعد: (1394، جمشیدی؛ بهمن آبادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی نقش شاعران در تحولات سیاسی و اجتماعی ایران در گذار به عصر تجدد
- الگوی دستیابی به توسعه با نگاه به دو مکتب نوسازی و وابستگی
- پیشینه سیاسی وتاریخی طالبان
- هویت اجتماعی و بی مبالاتی جنسی دختران
- نقش حقوق شهروندی و مردمسالاری در توسعه سیاسی بعد از انقلاب اسلامی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مولفه های تربیت اقتصادی زن مسلمان از منظر آیات قرانی
- نقش زنان در معرفت دینی
- نقش زنان در شبکه های اجتماعی
- سبک زندگی زن مسلمان ایرانی در منظومه فکری مقام معظم رهبری
- نقش زنان در سبک زندگی اسلامی ایرانی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.