سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: NDMCONFT01_262
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 491
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر مکانیزم های حاکمیت شرکتی ، انحراف جریانات نقدی وجریانات نقدی بر حساسیت سرمایهگذاری به جریان های نقد
چکیده مقاله:
تضاد منافع بین مدیران و سهامداران و همچنین عدم تقارن اطلاعاتی بین آنها مهمترین عوامل در افزایش اختلاف بین هزینه های تامین مالی داخلی و خارجی و به عبارت دیگر افزایش حساسیت سرمایه گذاری به جریان های نقدی به شمار می روند. این دو عامل محصول اهرم های نظارتی ناکارآمد موجود در شرکت ها هستند. پیاده سازی مناسب اصول و مکانیزم های حاکمیت شرکتی علاوه بر کاهش تضاد منافع و عدم تقارن اطلاعاتی سبب حداکثر ساختن ثروت سهامداران ، ایفای وظایف اخلاقی و مسئولیت های اجتماعی میشود . هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر مکانیزم های حاکمیت شرکتی ، جریانات نقدی و انحرافات جریانات نقدی بر حساسیت سرمایه گذاری به جریان های نقد در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران می باشد. در این تحقیق مکانیزم های حاکمیت شرکتی ، انحراف جریانات نقدی وجریانات نقدی به عنوان متغیر مستقل و حساسیت سرمایه گذاری به جریان های نقد به عنوان متغیر وابسته در نظر گرفته شده است. در این مطالعه از بین مکانیزم های موجود حاکمیت شرکتی ، مالکیت سهامداران نهادی و استقلال هیات مدیره مورد بررسی قرار گرفتند. قلمرو مکانی تحقیق شامل شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران و قلمرو زمانی از ابتدای سال 1367 لغایت پایان سال 1392 می باشد که در مجموع با توجه به محدودیتهای اعمال شده ، 167 شرکت به عنوان نمونه انتخاب گردید. آزمون فرضیه های تحقیق با استفاده از روش رگرسیون چند متغیره نشان داد که مالکیت سهامداران نهادی، جریانات نقدی و انحرافات جریانات نقدی تاثیر معناداری بر حساسیت سرمایه گذاری به جریان های نقد دارد اما استقلال هیئت مدیره هیچ تاثیر معناداری بر حساسیت سرمایه گذاری به جریان های نقد ندارد.
کلیدواژه ها:
استقلال اعضای هیئت مدیره ، مالکیت سهامداران نهادی ، حساسیت سرمایه گذاری به جریان های نقد ، جریانات نقد ، انحراف جریاناتنقدی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NDMCONFT01_262 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/454679/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امینی فر، مسعود و نونهال نهر، علی اکبر،1394،تاثیر مکانیزم های حاکمیت شرکتی ، انحراف جریانات نقدی وجریانات نقدی بر حساسیت سرمایهگذاری به جریان های نقد،کنفرانس بین المللی جهت گیری های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری،تبریز،https://civilica.com/doc/454679
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، امینی فر، مسعود؛ علی اکبر نونهال نهر)
برای بار دوم به بعد: (1394، امینی فر؛ نونهال نهر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- جهانی شدن رسانه
- بررسی تاثیر عدم تقارن اطلاعات و اهرم مالی بر تصمیمات سرمایه گذاری
- بررسی تاثیر قابلیت های فناوری اطلاعات در بهبود عملکرد سازمانی با نقش میانجی چابکی سازمانی(مورد مطالعه: مرکز بهداشت شهرستان همدان)
- تاثیر کیفیت، قیمت، سلامت و تنوع محصولات خانگی بر رضایت مشتریان و قصد خرید مجدد آنها
- رابطه بین مدیریت دانش و مهارت های ارتباطی با خودکارامدی مدیران مدارس ابتدایی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.