سال انتشار: 1393
کد COI مقاله: CBGCONF02_434
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 781
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی تنش دیرین در کوه های سلطانیه با مطالعه ساختارهای شکل پذیر منطقه
چکیده مقاله:
حقیق حاضر تنش دیرینه در کوه های جنوب سلطانیه را با استفاده از داده های حاصل از بررسی و تحلیل ساختارهای شکل پذیرمنطقه ارزیابی مینماید. منطقه مورد مطالعه که در جنوب شهرستان سلطانیه واقع گردیده، مساحتی بالغ بر 570 کیلومتر مربع را شامل می شود که از لحاظ تقسیمات کشوری بخشهایی از شهرستان های خدابنده و سلطانیه در استان زنجان را شامل میشود. این منطقه در حاشیه خرده قاره ایران مرکزی واقع گردیده که بخشی از زون ارومیه-دختر محسوب می گردد. بررسی روند حداکثر کوتاه شدگی ساختارهای شکل پذیر در منطقه سه جهت اصلی اعمال تنش را نمایان میسازد. راستای تنش حداکثر در منطقه ابتدا یک راستای شمالی– جنوبی داشته که خود می تواند دوره زمانی اواخر پالئوزوئیک تا اواسط مزوزوئیک را شامل شود. پس از این دوره، جهت تنش فشارشی حداکثر عوض شده و تقریبا به صورت شرقی– غربی درمیآید که این جهت تنش نیز بازه زمانی اواسط مزوزوئیک تا اوایل سنوزوئیک را شامل می گردد . آخرین جهت تنش فشارشی اعمال شده بر این منطقه راستایی شمال غربی– جنوب شرقی داشته و داده های حاصل از تحلیل چین خوردگیهای جوان این موضوع را تایید می نماید، لذا این نسل از دگر شکلی و تنش مربوطه را میتوان به همگرایی شمال غربی– جنوب شرقی صفحه عربی با صفحه ایران ارتباط داد .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CBGCONF02_434 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/452768/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بهرام خاتی، حمداله و حسینی دوست، سیدجعفر،1393،ارزیابی تنش دیرین در کوه های سلطانیه با مطالعه ساختارهای شکل پذیر منطقه،دومین همایش ملی پژوهش های کاربردی در علوم شیمی، زیست شناسی و زمین شناسی،تهران،https://civilica.com/doc/452768
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، بهرام خاتی، حمداله؛ سیدجعفر حسینی دوست)
برای بار دوم به بعد: (1393، بهرام خاتی؛ حسینی دوست)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- افتخار نژاد، ج (1359)، تفکیک بخش های مختلف ایران از ...
- فتخارنژاد ج. و همکاران، 1373. نقشه زمینشناسی 1:100000 خدابنده-سلطانیه. چاپ ...
- درویش اده، علی (1383)، زمین شناسی ایران (چینه تاسی، تکتونیک، ...
- نبویم ح، (1355)، دیباچه ای بر زمین شناسی ایران، انتشارات ...
- Berberian, M. & King, G.C.P., 1981. Towards A Paleography And ...
- Ramsay, G., J., Huber, M., 1987- The Techniques of Modern ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی شرایط زمین ساختی، رسوبی منطقه ویر، جنوب شرق سلطانیه
- مطالعات دورسنجی منطقه کاوند واقع در استان زنجان با استفاده از تصاویر ماهواره ای ETM+,ASTER به منظور پی جوئی مواد معدنی
- بررسی شواهد ریختزمینساختی بر روی پهنه گسلی ایپک
- استفاده از روش دورسنجی در بررسی سامانه گسلی سلطانیه و ترسیم خطواره های آن درجنوب و جنوب شرق زنجان
- ماگماتیسم ترسیر - کواترنر در چهار گوش تکاب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.