سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ITCC01_214
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 512
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهبودی بر الگوریتم لیچ
چکیده مقاله:
در این مقاله، پروتکل مک بر اساس الگوریتم لیچ ، به عنوان روشی جهت کاهش مصرف انرژی درامر انتقال داده ی شبکه حسگر بی سیم از طریق توزیع پویای بار انرژی بین گره های شبکه مورد تحلیلو بررسی قرار گرفته است. الگوریتم لیچ بر اساس تقسیم زمان دسترسی است و هر گره حسگر دربرش های زمانی مشخص اطلاعات را به گره سرخوشه ارسال می کند تا عمل ادغام و تولید اطلاعات بهصورت محلی در سرخوشه انجام شود. اما اکثر حسگرهای زمان واقعی به صورت رویداد محور هستند ومقدار داده یکسانی را برای ارسال در تمامی زمان ها ندارند لذا تا زمانی که رویدادی رخ ندهد گرهداده ی کمتری برای پردازش و ارسال به سرخوشه دارد. اطلاع سرخوشه از مقدار داده ای که هر گرهبرای ارسال دارد از طریق بسته های همگام سازی امکان پذیر است. می توان با توجه به میزان داده ای کههر گره برای ارسال دارد مهلت زمانی متفاوتی به آن اختصاص داد تا بدون تحمیل هزینه مصرف انرژیبیشتر داده های بیشتری در شبکه انتقال پیدا کند همچنین گره ها می توانند در زمانی که داده ای برایارسال ندارند واحد رادیویی خود را خاموش نگه دارند. از آنجا که عملیات انتقال داده می تواند در تمامبرش های زمانی ادامه داشته باشد نتایج نشان داد عمل انتقال داده بیشتری در طول حیات شبکه انجاممی گیرد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ITCC01_214 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/451002/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کاربخش، ساره و ضیاء الدینی، سلیمه و علایی، محمد،1394،بهبودی بر الگوریتم لیچ،کنفرانس بین المللی پژوهش های کاربردی در فناوری اطلاعات، کامپیوتر ومخابرات،تربت حیدریه،https://civilica.com/doc/451002
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، کاربخش، ساره؛ سلیمه ضیاء الدینی و محمد علایی)
برای بار دوم به بعد: (1394، کاربخش؛ ضیاء الدینی و علایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- _ Intermatinral _ _ Techronl، v _ _ 28 آبان ...
- W. _ Heinzelman, A. Chandrakasan, and H. Balakrishnan. (2000). Energy- ...
- Nishi Sharma, Vandna Verma. (2013). Heterogeneous LEACH Protocol for Wireless ...
- Pages: 1825-1829 ISSN : 0975-0290, . ...
- Olutayo Boyinbode, Hanh Le, Audrey Mbogho, Makoto Takizava, Ravi Poliah. ...
- Lovedeep Kaur, Dr. Rajneesh Talwar. (2014). Review for Leach Protocol ...
- Joseph Polastre, Robert Szewczyk, and David Culler _ (2005). Telos: ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارایه روشی مبتنی بر خوشه بندی شایسته گرا برای بهبود الگوریتم لیچ در شبکه های حسگر بیسیم
- حریم خصوصی و امنیت اطلاعات در شبکه های اجتماعی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- کاربرد هوشمندانه اینترنت برای تحقیق
- اینترنت و تحقیق و توسعه
- اینترنت عامل تسریع و گسترش فعالیتهای R&D
- اولین شبکه اطلاع رسانی تخصصی صنایع غذایی و کشاورزان در ایران «ایران فود»
- E-Government
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.