بررسی توان اقلام تعهدی و جریانهای نقدی، متغیرهای بنیادی حسابداری و تکنیک های ارزشیابی نسبی سهام درپیش بینی بازده کل سهام
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 531
فایل این مقاله در 23 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCARA01_156
تاریخ نمایه سازی: 28 اسفند 1394
چکیده مقاله:
در کشور ما به اتکا ادبیات موجود و تحقیقات انجام شده قبلی در سایر کشورها در زمینه تاثیرپذیری بازار سرمایه از گزارشهای حسابداری، پژوهشهای فراوانی در مورد بررسی کارایی بازار سرمایه و تاثیرپذیری بازار بورس اوراق بهادار تهران از گزارشهای حسابداری صورت گرفته است. به نظر میرسد به دلایل مختلف از جمله کوچک بودن بازار بورس اوراق بهادار تهران، فقدان و کمبود اطلاعات دقیق مربوط به اطلاعات مندرج در صورتهای مالی، ساختار تقریباً دولتی و نیمه دولتی اقتصاد ایران، تاثیرپذیری شدید سیاستهای اقتصادی کشور از اوضاع و احوال سیاسی، کارکرد قوی شایعات به جای منطق اقتصادی و بسیاری از عوامل دیگر، بازار بورس تهران از کارایی پایینی برخوردار باشد. این موضوع در بسیاری از تحقیقات انجام شده در این زمینه مورد اشاره و حتی تاکید قرار گرفته است. با این حال نمیتوان منکر تغییر نسبی شرایط اقتصادی کشور و بهبود فضای کسب و کار از طریق ورود بنگاههای بزرگ اقتصادی از جمله بانکها، شرکتهای مخابراتی، فولاد و پتروشیمی و ... در سالهای اخیر به بورس، اجرای طرح تحول بزرگ اقتصادی (هدفمندسازی یارانه ها()، تک نرخی شدن ارز، تصویب و ابلاغ قوانین جدید در زمینه بهبود فضای کسب و کار و غیره شد. در نتیجه میتوان امیدوار بود این تغییرات گامی مثبتی در حرکت بازار بورس اوراق بهادار تهران به سوی کاراییبیشتر در مقایسه با دهه های قبل باشد. بنابراین انجام تحقیقات بیشتر در این زمینه میتواند میزان تاثیرپذیری بازار بورس تهران ازتغییر شرایط اقتصادی کشور ایران را نشان دهد. به بیان دیگر این تغییرات میتواند دستمایه و عاملی برای بررسی بیشتر واکنشبازار سرمایه ایران به گزارشهای حسابداری به عنوان یکی از مهمترین منابع اطلاعاتی برای سرمایه گذاران و سایر فعالین بازار باشد.
نویسندگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :