سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: CONFUCIAN01_227
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 302
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه شاخص کاویتاسیون در مدل عددی و آزمایشگاهی تخلیه کننده تحتانی سد گتوند
چکیده مقاله:
کاویتاسیون یکی از نتایج مخرب بروز فشار منفی در جریان است که باعث ایجاد حفره هایی در سطح شده و با ادامه این روند سبب تخریب سازههای هیدرولیکی می گرددد. لذا ارائه راهکار به منظور کاهش خسارت از اهمیت ویژه ای برخوردار است. تحقیقات انجامشده نشان داده اند موثرترین و اقتصادی ترین روش برای جلوگیری از این پدیده هوادهی است. هوادهها بایستی در بالادست نقاطینصب گردند که پتانسیل وقوع کاویتاسیون در آنها وجود دارد، بدین منظور از عدد کاویتاسیون استفاده میشود. امروزه با پیشرفت تکنولوژی میتوان با بررسی نتایج مدلهای عددی و مقایسه آنها با نتایج مدلهای آزمایشگاهی به تخمینهای اولیهای دست یافتکه در طراحیها و ساخت مدلهای آزمایشگاهی و نهایتا مدل واقعی موثر باشد. از این رو در مقاله حاضر با اندازهگیری فشارو سرعت در مدل عددی و آزمایشگاهی تخلیه کننده سد گتوند، به تحلیل تفاوتهای موجود بین اندیس کاویتاسیون دو مدل پرداخته شده است. بررسیهای عددی با استفاده از نرم افزارFluent بر روی هندسه سه بعدی ساخته در نرم افزار Gambit انجام گردید. با توجه به حجم بالای محاسبات عددی، از 6 کامپیوتر موازی در موسسه تحقیقات آب ایران استفاده شد. برای آنالیز جریان داخل مجرا روش چند فازی VOF با دقت مرتبه دوم جهت گسسته سازی معادلات جریان و آشفتگی به کار گرفته شد، از طرف دیگر آزمایشها نیز بر روی مدل فیزیکی ساخته شده در موسسه تحقیقات آب انجام گرفت. در آزمایشگاه برای اندازهگیری سرعت از دستگاه پراب نوری که قادر به اندازهگیری سرعتبا دقت بسیار بالا میباشد استفاده شده و برای اندازه گیری فشار نیز از پیزومترهای نصب شده بر روی مدل فیزیکی استفاده گردید
کلیدواژه ها:
انديس كاويتاسيون، تخليه كننده تحتاني، مدلFluent ،VOF
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/449624/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:میری، محمد و نوذری، نوذر و کاویانپور، محمدرضا،1394،مقایسه شاخص کاویتاسیون در مدل عددی و آزمایشگاهی تخلیه کننده تحتانی سد گتوند،کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در عمران، معماری و شهرسازی،تهران،،،https://civilica.com/doc/449624
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، میری، محمد؛ نوذر نوذری و محمدرضا کاویانپور)
برای بار دوم به بعد: (1394، میری؛ نوذری و کاویانپور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- روشهای رسوبزدائی و لایروبی تالابها و سدها
- بررسی تاثیر تغییر ابعاد روزنه بر متغیرهای حفره آبشستگی در رسوب شویی تحت فشارتخلیه کننده های تحتانی
- معیار آغاز حرکت ذرات رسوب در آبهای ساحلی
- تغییرات عرضی حفره رسوب شویی در فلاشینگ تحت فشار تخلیه کننده های تحتانی
- توسعه یک شاخص پایداری مبتنی بر استنتاج شهودی برای مدیریت سامانه های منابع آب
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.