انعکاس تفکر پردیس در فرش ایرانی باغ ایرانی، عالمی کوچک نقش یافته در فرش ایرانی
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 537
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICICA01_1094
تاریخ نمایه سازی: 27 اسفند 1394
چکیده مقاله:
تفکر پردیس در فرهنگ ذهن و فعل ایرانی جایگاهی بس عمیق دارد پردیس کیفیتی وعده داده شده برای نیکوکاران از طرف خدا و جایگاه مومنان است از طرفی انسان سنتی در ایران زمین همواره زندگی ای امیخته با مقدسات و عوامل ماورالطبیعه داشته و عمل خویش را جهت نیل به قرب الهی و بودن در جایگاهی شایسته ی مقربین درگاهش سازمانداده است واین سنتی سعی داشته آن کیفیت مقدس را در زمین تجربه کند که حاصل آن شکل گیری چهارباغ است که در باغ ها حیاط مرکزی خانه ها، مساجد و نمود پیدا کرده است و فرش رابطه ان با تصور چهارباغ و پردیس، ابعاد بیشتری از آن را آشکار نموده و در اختیار مخاطبین این مقاله قرار می گیرد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
احمد نصیری سروی
کارشناس ارشد معماری دانشگاه شهید بهشتی تهران
سیده مهدیه همتی
دانشجوی مقطع کارشناسی معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :