سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: ICICA01_0904
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 198
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله سنجش میزان فرسودگی بافتهای مسکونی در محلاتفرسوده مبتنی بر رهیافت بازنوسازی و تجدید حیات شهری(منطقه 9 شهر اصفهان)
چکیده مقاله:
بازنوسازی و تجدید حیات شهری، شیوهای برای بازگرداندن تعادل در کارکرد درونی سامانه شهری و هدف آن تداوم بخشی به ارزشهای سکونتگاههای شهری میباشد. پس از گذشت چند دهه در ایران، مرمت با روشهای گوناگون به کار گرفته شد. رهیافت بازآفرینی شهری، روایتی فراگیر و یکپارچه از مرمت شهری بوده و به تمامی وجوه کالبدی، اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی و محدودیتهای امر توسعه در بطن شهر موجود توجه میکند و به تدارک فرصت، برای تبدیل ساختن آن به راهی برای رسیدن به توسعه میپردازد. پژوهش حاضر با استفاده از روش توصیفی تحلیلی و همچنین به کمک ابزار تحلیلی فن نقشههای هم پوش به روش ترسیمی و عددی به طور – همزمان سعی بر آن داشته تا با سنجش میزان فرسودگی در منطقه 9 شهر اصفهان و با استفاده از رویکرد بازنوسازی و به کمک منطق فازی ( Fuzzy Overlay ) در سیستم اطلاعات جغرافیایی ( GIS ) میزان فرسو دگی در بافتهای مسکونی را مشخص کند و مبتنی بر میزان فرسودگی سیاستهای مناسب در راستای بازآفرینی بافتهای مسکونی اتخاذ گردد. پس از بررسیهای به عمل آمده مشخص شد که 34 درصد از محدوده متناسب با سیاست احیاء، 41 درصد آن مناسب با سیاست حفاظت و 25 درصد آن متناسب برای توسعه مجدد میباشد
کلیدواژه ها:
فرسودگي، بافت مسكوني، بازنوسازي و تجديد حيات شهري، منطقه 9 شهر اصفهان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/448143/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صالحی نجف آبادی، مولود و فتحی هفشجانی، رحمت اله،1394،سنجش میزان فرسودگی بافتهای مسکونی در محلاتفرسوده مبتنی بر رهیافت بازنوسازی و تجدید حیات شهری(منطقه 9 شهر اصفهان)،کنفرانس بین المللی عمران ، معماری و زیرساخت های شهری،تبریز،،،https://civilica.com/doc/448143
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، صالحی نجف آبادی، مولود؛ رحمت اله فتحی هفشجانی)
برای بار دوم به بعد: (1394، صالحی نجف آبادی؛ فتحی هفشجانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی و شناخت شهر سالم و سلامت شهری
- بررسی نقش اقتصاد سیاسی در فضاهای شهری امروزی با تاکید بر شهر تبریز
- ارزیابی و تحلیل طرحهای هادی شهری با تأکید بر کاربری اراضی مطالعه موردی: شهر گرمدره
- بررسی سطح کیفیت زندگی شهری با استفاده از تکنیک SWOT (مطالعه موردی: شهرستان فریدونکنار)
- پیاده راه ها ، راهکاری جهت تجدید حیات مراکز شهری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.