سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

چالش های تحول گرایی در سازمان های کشور های جهان سوم

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 526

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

MEAE01_1362

تاریخ نمایه سازی: 27 اسفند 1394

چکیده مقاله چالش های تحول گرایی در سازمان های کشور های جهان سوم

در اوایل قرن حاضر, تحول گرایی در علوم اجتماعی کم فروع شد و بتدریج به بی تفاوتی محض در مطالعات تطبیقی جوامع انجامید. ازچندسال پیش در جامعه شناسی و انسان شناسی بازگشتی به نظریات تحول گرا مشاهده می شود و شاهد پیدایی وضعی هستیم که میتوان تحول گرایی نوین و تجدید حیات مطالعات تطبیقی نامید. سازمان ها بیشتر با فشار های دایمی جهت تغییر مواجه هستند. پیشبینی تغییر شرایط اقتصادی,الگوهای مصرف مشتریان, عوامل تکنولوژی و علمی , و رقابت خارجی, مدیران عالی سازمان را نا گزیر می سازد که سازمان خود را ارزیابی کرده و ایجاد تغییرات اساسی را مورد توجه قرار دهند اهمیت تغییر و تحول مثبت بر کسی پوشیدهنیست چرا که نیاز آینـده اسـت . سازمانهای موفق در جهان امروز سازمانهایی هستند که تغییـر و تحـول را درچهارچوبتشکیلاتی خود بگنجانند . برکسی پوشیده نیـست کـه بنیـان هـرسازمان بر پایه برآورده سازی نیازها است و از آنجائی که نیازانـسانها دائـم درحال تغییر و یا میل به سمت نیاز جدید است بنابراین لزوم تحول در سـازمانهاهمواره دیده میشود و احساس نیاز به مدیریت بر روی این تحـولات بـیش ازپیش خود را نشان میدهددر این مقاله سعی شده است چالش ها و موانع تحول گراییدرسازمان های کشورهای جهان سوم مورد برسی قرار گیرد

کلیدواژه های چالش های تحول گرایی در سازمان های کشور های جهان سوم:

نویسندگان مقاله چالش های تحول گرایی در سازمان های کشور های جهان سوم

حمیدرضا پوراسماعیلی

دانشجوی ارشد مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
احمدی علی آبادی‌, کاوه, (1386) , ریشه های الگوهای خاموش ...
خراسانی, حامد , (1392) , موانع تغییر و تحول سازمان ...
رابینز, استیون، ,(1385) .مبانی رفتار سازمانی.ترجمه پارساییان و اعرابی, تهران: ...
صفار زاده.حسین(1390) .تئوری های مدیریت, ‌تهران, انتشار ات , پوران ...
برومند.زهرا(1391) , بهبود وباز سازی سازمان، ,چاپ دوازدهم , انتشارات, ...
فرنچ, وندال(1392) , مدیریت تحول در سازمان, ترجمه‌سید مهدی الوانی;نشر ...
شرکت علمی پژوهشی و مشاوره ای آینده ساز - استان ...
Edge, karen (2005). j ourmal:example district schoo management ledgeknow sector ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "چالش های تحول گرایی در سازمان های کشور های جهان سوم" توسط حمیدرضا پوراسماعیلی، دانشجوی ارشد مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان نوشته شده و در سال 1394 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی مدیریت، اقتصاد، حسابداری و علوم تربیتی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله : چالش , تحول , تحول گرایی , جهان سوم هستند. این مقاله در تاریخ 27 اسفند 1394 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 526 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در اوایل قرن حاضر, تحول گرایی در علوم اجتماعی کم فروع شد و بتدریج به بی تفاوتی محض در مطالعات تطبیقی جوامع انجامید. ازچندسال پیش در جامعه شناسی و انسان شناسی بازگشتی به نظریات تحول گرا مشاهده می شود و شاهد پیدایی وضعی هستیم که میتوان تحول گرایی نوین و تجدید حیات مطالعات تطبیقی نامید. سازمان ها بیشتر با فشار ... . برای دانلود فایل کامل مقاله چالش های تحول گرایی در سازمان های کشور های جهان سوم با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.