سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: NICONF02_122
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 258
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مکان یابی شهرک صنعتی درشهرستان ارومیه با استفاده از مدل GIS
چکیده مقاله:
امرزو ه صنعتی شدن یکی از مهم تر ین گامها بر ا ی توسعه همه جانبه و متو ازن کشورهای در حال توسعه محسوب می شود واز آنجایی که بر ا ی بسیاری از شهرهای ایرا ن رشد شهر نشینی همر اه با رشد صعنتی بوده است ا حد ا ث صنایع در قالب مجتمع ها شهرک های صنعتییکی از مهم تر ین مؤ لفه ها بر ا ی توسعه پاید ارشهرها به شمار می رو د . هدف کلی پژوهش حاضر مکان یابی شهرک صنعتی قوشچی وکریمآباد در شهر ستان ارومیه ا ست تحقیق از نوع کاربردی و روش تحقیق تو صیفی و تحلیلی ا ست و در گردآوری اطلاعات از روش کتابخانه ای و میدانی استفاده شده است برای تعیین تاثیر عوامل موثر دراستقرار نواحی صنعتی شهرستان ارومیه از روش آنتروپی استفاده شد وزن هر یک از شاخص ها مشخص گردید اجتماعی در مکان یابی نواحی صنعتی است برای تعیین اولویت )رتبه بهینگی( مکانی، با توجه به شاخص های بی ست گانه، از مدل تاپ سیس ا ستفاده شد میزان CLi و رتبه هر یک از نواحی صنعتی م شخص گردید. بطوری که نواحی صنعتی موجود در شهرستان ارومیه )قوشچی و کریم آباد( به ترتیب رتبه های اول و دوم را به خود اختصاص داده اند
کلیدواژه ها:
شهرستان اروميه , تاپسيس , GIS , شهرك صنعتي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/442388/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سلیمانی، علیرضا و زینالی، اکبر،1394،مکان یابی شهرک صنعتی درشهرستان ارومیه با استفاده از مدل GIS،دومین کنفرانس علمی پژوهشی افق های نوین در علوم جغرافیا و برنامه ریزی، معماری و شهرسازی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/442388
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، سلیمانی، علیرضا؛ اکبر زینالی)
برای بار دوم به بعد: (1394، سلیمانی؛ زینالی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش عوامل جغرافیایی در مکان گزینی صنایع سنگین شهرستان بندر ماهشهر و بندر امام خمینی
- تحلیل و مکان یابی مراکز جدید بیمارستانی در شهر ارومیه با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی
- مکان یابی مجتمع صنعتی با استفاده از مدل تلفیقی تصمیم گیری چند معیاره فازی (به انضمام مطالعه موردی)
- بررسی تأثیر پساب های کشاورزی بر کیفیت آب رودخانه سیکان شهرستان دره شهر-ایلام
- انتخاب بهترین روش جداسازی فلزات سنگین از لجن خروجی تصفیه خانه ی فاضلاب صنعتی با استفاده از تلفیق تکنیک های آنتروپی شانون، ANP و PESTEL (مطالعه ی موردی؛ یک واحد صنعتی شهر مشهد)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری
- بررسی پتانسیل گرشگری غذایی بومی و سنتی و تاثیر آن در توسعه ی کارآفرینی و گردشگری ایران
- توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران با تبیین بازتاب های موقعیت ژئوپلیتیکی
- گردشگری دینی و مذهبی
- نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.