سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: MRMEA02_198
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 145
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تبیین و اولویت بندی خوشههای شایستگی در سطوح مختلف مدیریت با استفاده ازرویکرد فازی
چکیده مقاله:
امروزه رقابت شدید و تغییرات فناوری، فشار روز افزونی بر سازمانها و شیوههای متنوع آنها در افزایش بهرهوری نیروی انسانی واردمیسازد. اکنون از مدیران سازمانها انتظار می رود که از همه شایستگی های لازم برخوردار باشند و با بکارگیری این شایستگی هادر برنامههای توسعه کارکنان و سازمان، زمینه ایجاد مزیت رقابتی را فراهم سازند و این درست همان چیزی است که موجب شده در محیط رقابت، احراز شایستگی ها برای سطوح مختلف مدیران اهمیت یابد. با توجه به این مهم در این پژوهش به شناسایی و اولویت بندی خوشه های شایستگی مدیران در سطوح مختلف مدیریت عالی، میانی و عملیاتی( پرداخته شده است. خوشه های شایستگیطبق مطالعات صورت گرفته توسط صاحب نظران شامل هوش شناختی، هوش عاطفی، خود مدیریتی، هوش اجتماعی، آگاهیاجتماعی و مدیریت روابط می باشد. جامعه آماری این پژوهش را کلیه اساتید مجرب و خبره مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر تشکیل می دهند. جهت تعیین اولویت این سطوح از رویکرد تحلیل سلسله مراتب فازی استفاده شده است. نتایج نشان می دهد در بین معیارها، برای مدیران سطوح عالی، خوشه مدیریت روابط، برای مدیران سطوح میانی خوشه هوش شناختی و برای سطوح عملیاتی خوشه خودمدیریتی، حائز اهمیت می باشند؛ به عبارت دیگر هر یک از سطوح مدیریت با توجه به موقعیت سازمانی و ارتباطی، ضمن اهمیت داشتن شایستگی های ذکر شده برای تمام سطوح مدیریت، باید یک خوشه از شایستگی ها را بیشتر در خود پرورش دهند.
کلیدواژه ها:
سطوح مديريت، خوشه هاي شايستگي مديران، AHP فازي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/439971/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ساده نژاد، فخریه،1394،تبیین و اولویت بندی خوشههای شایستگی در سطوح مختلف مدیریت با استفاده ازرویکرد فازی،دومین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری،،،https://civilica.com/doc/439971
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، ساده نژاد، فخریه؛ )
برای بار دوم به بعد: (1394، ساده نژاد؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی عملکرد شرکت مهندسی، تولید و تامین قطعات تراکتورسازی تبریزدر جامعه پذیری کارکنان در بدو استخدام
- مروری بر نقش بازاریابی محتوابه عنوان ابزار بازاریابی استخدام در جذب استعدادها
- بررسی شاخص های جذب و استخدام افراددر شرکت های معتبر جهان با رویکرد نوآورانه و خلاقانه (موردمطالعه: گوگل، مایکروسافت و آمازون )
- بررسی تاثیر رفتار مدیران بر عملكرد،کیفیت خدمات و نوآوری سازمانی
- بررسی دلایل شکست طرح های توسعه اقتصادی در دوران مشروطه با تاکید بر بروکراسی نوپا و ائتلاف نخبگان قدرت
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.