ارزشیابی مراکز اختلال های ویژه یادگیری استان هرمزگان بر اساس مدل سیپ

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: اولین همایش علمی پژوهشی روانشناسی،علوم تربیتی و آسیب شناسی جامعه
  • کد COI اختصاصی: ASIBCONF01_531
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 596
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشته باعزت

نویسنده مسئول: دانشیار،دانشگاه مازندران، دانشکده علوم انسانی و اجتماعی، گروه روان شناسی

صمد ایزدی

دانشیار، دانشگاه مازندران، دانشکده علوم انسانی و اجتماعی، گروه علوم تربیتی.

عبدالرحیم حسینی

کارشناسی ارشد برنامه ریزی آموزشی

چکیده

هدف پژوهش حاضر، ارزشیابی مراکز اختلال های ویژه یادگیری استان هرمزگان با استفاده از الگوی سیپ میباشد. روش: روش نمونه گیری این پژوهش توصیفی و از نوع پیمایشی بود. روش نمونه از نوع سرشماری بود که به علت تعداد کم مراکز اختلال های یادگیری در استانهرمزگان همهی مربیان و مدیران مراکز مذکور به عنوان نمونه پژوهش انتخاب شدند. سپس پرسشنامه محقق ساخته بر مبنای مدلارزشیابی سیپ که شامل چهار بخش ارزشیابی زمینه، فرایند، درونداد و برونداد بود، بر روی مربیان و مدیران مراکز مزبور اجرا شد. داده های بدست آمده با روش آماری تی تک گروهی از طریق نرم افزار spss تجزیه و تحلیل شدند. یافتهها: نتایج نشان داد که عامل درونداد مراکز اختلال های ویژه یادگیری تفاوت معناداری با میانگین مطلوب جامعه دارد اما عوامل فرایند، برونداد و زمینه تفاوت معنیداری با میانگینمطلوب جامعه ندارند. نتیجهگیری: بر اساس نتایج بدست آمده می توان گفت وضعیت درون داد در مراکز اختلال های ویژه یادگیری استان هرمزگان نسبت به میانگین مطلوب جامعه در وضعیت بهتری قرار دارد. ، اما عوامل فرایند، برونداد و زمینه در مراکز اختلال های ویژه یادگیری استان هرمزگان نسبت به میانگین این عوامل در جامعه در وضعیت متوسطی یا به عبارتی دیگر به میانگین مطلوب جامعه نزدیک هستند. بنابراین میتوان اینگونه نتیجه گیری کرد که چهار عامل زمینه، درونداد، فرایند و برونداد در مراکز اختلالات یادگیری استان هرمزگان در وضعیت مطلوبی قرار دارند.

کلیدواژه ها

ارزشیابی، مراکز اختلال های ویژه یادگیری، مدل سیپ

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.