اولویتبندی تاثیر مؤلفههای مدیریت دانش در پیش بینی نوآوری سازمانی در راستای توسعه کمی و کیفی خدمات نمونه موردی شرکت توزیع برق شهرستان ایلام
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 549
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICMNGCONF01_352
تاریخ نمایه سازی: 30 بهمن 1394
چکیده مقاله:
نوآوری در سازمان از جمله بستر های مهم در زمینه توسعه سودآوری محسوب شده و نقش بسزایی در تفوق در بازار رقابت بین شرکت هایی با تولیدات مشابه به منظور افزایش سهم بازار داشته است. به همینمنظور، پیش بینی خلق و یا توسعه نوآوری برای سازمان ها دارای اهمیت است. در سالهای اخیر، تمرکز بر مولفه های مدیریت دانش به منظور پیش بینی نوآوری آتی در سازمان ها قرار داشته و بررسی آنمولفه ها توانسته در برآورد موفقیت سازمان در جهت توسعه نوآوری موثر باشد. با توجه به اهمیت موضوع، این پژوهش به بررسی اولویت بندی تاثیر مولفه های مدیریت دانش در پیش بینی نوآوریسازمانی در راستای توسعه کمی و کیفی خدمات در شرکت توزیع برق شهرستان ایلام پرداخته است. روش اجرای این پژوهش توصیفی بوده و روش گردآوری اطلاعات، استفاده از پرسشنامه مدیریت دانشمی باشد. متغیر های این پژوهش شامل کسب دانش و پیش بینی نوآوری، ثبت دانش و پیش بینی نوآوری،انتقال دانش و پیش بینی نوآوری، خلق دانش و پیش بینی نوآوری، کاربرد دانش و پیش بینینوآوری می باشند که در نتایج فرضیات مشخص شده است که در سطح آلفای 0.0 . رابطه معنی داری بین آنها و پیش بینی نوآوری برقرار بوده است.اولویت های مدیریت دانش که در این پژوهش مورد شناسایی قرار گرفته شد شامل ایجاد زمینه کاربردی کردن دانش تجربی و آزموده شده در سازمان، شبکه سازی اطلاعات در طول سازمان ، صریح سازی دانش برای تمامی کارکنان، ذخیره کرده آنها در بانک داده، و فراهم کردن دانش قابل دسترس و تثبیت دانش از طریق به حرکت درآوردن آن در سازمان در اولویت های اول تا پنجم می باشند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
رضا کریمی زاده
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
کاوه بختیاری
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی، دانشگاه آزاد اسلامی پردیس علوم و تحقیقات شهر قدس
ساسان تیموری
دانشجوی کارشناسی علوم سیاسی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام
سارا دهگردی
دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی گرایش بازاریابی، دانشگاه آزاد اسلامی پردیس علوم و تحقیقات شهر قدس
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :