بررسی نقش تغذیه در سرطان پستان در گروه های در معرض خطر
محل انتشار: پنجمین کنگره تغذیه ایران
سال انتشار: 1378
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,416
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
INC05_050
تاریخ نمایه سازی: 29 آذر 1386
چکیده مقاله:
در حال حاضر بین 10-5 درصد، علل سرطان ها به عوامل ارثی نسبت داده می شود و 90 تا 95 درصد انها را نتیجه تاثر عوامل محیطی می دانند. 60 درصد سرطان ها از طریق رعایت بهداشت و تغذیه صحیح قابل پیشگیری هستند. یکی از مهمترین عوامل محیطی رژیم غذایی است و از بین عوامل تغذیه ای چربیها را در وجه اول اهمیت قرار داده اند.
عده ای عقیده دارند که اثر چربی دریافتی بیشتر به علت کالری زیاد دریافتی از آن است تا خود چربی . دریافت کالری زیاد، پر خوری .و ازدیاد دریافت چربی را به دلی لاینکه روی نمایه توده بدن اثر گذاشته و ترشحات عدد و اعمال متابولیکی را تحت تاثیر قرار میدهد به سرطان پستان ارتباط داده اند دریافت. مواد غذایی زیاد در سن بچگی باعث می شود که رشد سریع شده و سن قاعدگی پایین بیاید که این عمل خود خطر سرطان پستان راافزایش می دهد و عقیده بر اینست که بیشتر وضع تغذیه در سنین پائین تر است که روی ابتلا به سرطان پستان تاثیر دارد تا تغذیه در سنین بالاتر.
نوع اسیدهای چرب موجود در چربیها در پبشگیری یا تشدی تکثیر تومورهای سرطانی نقش دارد. اسیدهای چرب غیر اشباع باچند پیوند دوگانه گروه n-6 سنتزو ترشح پروستاگلاندین را تشدید می کنند که این عوامل تومرهای سرطانی را توسعه می دهد و اسیدهای چرب گروه n-3 از این عمل جلوگیری می کنند.
نویسندگان
نسرین عاقلی
دانشکده علوم پزشکی فاطمیه، و انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :