سال انتشار: 1384
محل انتشار: همایش انجمن کتابداری و اطلاع رسانی ایران
کد COI مقاله: ILISA01_011
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,166
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نگرشی اجمالی به کتابخانه های روستایی : دیروز، امروز، فردا
چکیده مقاله:
با توجه به نقش فزاینده اطلاعات و دانش در فرایند توسعه و اهمیت کتابخانه های روستایی در جهت رفع نیازهای خرفهای روستاییان، در این مقاله تلاش شده است تا با ذکر مقدمه ای د رمورد اهمیت اطلاعات و کاربرد آن و ذکر تاریخچه ای از نحوه برخورد حکومتها و جوامع مختلف با کتابخانه ها و همچنین تاریخچخ مختصری از نحوه شکل گیری کتابخانه های روستایی ایران، ضرورت توجه به این مراکز بیان گردد. نقشهای مختلف کتابخانه در روستا نظیر نقش فرهنگی، اطلاع رسانی ، ترویجی، کتابخانه ملی روستا، کانال ارتباطی و آگاهی رسانی و ... از دیگر مباحثی است که به آن پرداخته شده است. در بخش دیگری از مقاله با توجه به رکود فعالیت مجموعه وزارت جهاد کشاورزی در مقوله کتابخانه های روستایی به عواقب و پیامدهای ناشی از عدم توجه به این مراکز در دو دسته پیامدهای درون سازمانی و برون سازمانی به تفصیل پرداخته شده است. همچنین دلایل ناکامی کتابخانه های روستایی در دو دهه اخیر علی رغم برخی تلاشها در اینزمینه مورد کنکاش قرار گرفته و در پایان پیشنهاد تشکیل مرکز حمایتی برای کتابخانه های روستایی تحت عنوان انجمن کتابداری و اطلاع رسانی روستایی به عنون زیر مجوعه انجمن کتابداری ایران مطرح شده و در مورد مزایای تشکیل آن و همچنین آسیب شناسی انجمن مطالبی بیان گردیده است.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/43320/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امتحانی، علی،1384،نگرشی اجمالی به کتابخانه های روستایی : دیروز، امروز، فردا،همایش انجمن کتابداری و اطلاع رسانی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/43320
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، امتحانی، علی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1384، امتحانی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کتابخانه های روستایی ایران: گذشته، حال و آینده
- بررسی موانع توسعه کتابخانه های روستایی در ایران
- فناوری های نوین و کتابخانه های کشور: چالش های حضور در فضای مجازی
- لزوم آموزش ارزیابی کیفیت منابع اینترنتی به کتابداران و استفاده کنندگان به منزله بخشی از برنامه ارتقای سواد اطلاعاتی
- نقش کتابخانه ها در توسعه و عمران روستایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- سفرنامه ای به آلمان در نوامبر شیرین با گزارشی از کنفرانس «بازسازی وحی قرآن در بستر تاریخی » (مونستر ۲۰۱۹)
- موسوعه معارف اهل بیت- علیهم السلام- در یک نگاه
- مصحف شناسی قرآنی (۶): سه قرآن ایرانی از قرن پنجم و ششم هجری در کتابخانه حرم امام علی (ع) و بخش های مفقود آنها در دیگر نقاط جهان
- خبط و اختلال در ویراست رساله جبر و اختیار
- نسخه خوانی (۱۸) درنگی در جنگی؛ (مشتمل بر چندین فرمان از شاهان صفوی و شماری یادداشت تاریخی)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.