آموزش جاری (سنتی) ، آموزش پویایی ، عوامل ارتباطی ، حیطه یادگیری (دانش و نگرش) ، نیاز محسوس و غیرمحسوس ، اهداف رفتاری ، فن آموزش ، ارزشیابی

سال انتشار: 1387
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,737

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

IRANSAFETY01_033

تاریخ نمایه سازی: 13 آذر 1386

چکیده مقاله:

حلالها به عنوان یک طیف مهمی از مواد شیمیایی کاربرد وسیعی در بخش صنعت و خدمات دارد. حل کردن ، رقیق کردن و تثبیت مواد بر روی سطح از اثرات استفاده از حلالهاست . نفت، بنزین، الکل از شناخته شده ترین نوع حلالها به شمار می رود که امکان استفاده فنی استفاده از آنها در بسیاری از موارد مثل رنگ آمیزی مطلوب اتومبیل و رنگ کاری سیلر و کیلر وجود ندارد و در این میان تینر حلالی است که بدلیل خصوصیات منحصر به فرد آن مصرف نسبتا بیشتری در بخش صنعت و خدمات دارد. براساس آنچه که در منابع بهداشت کار و طب کار ارائه گردیده است مهمترین اثرات کار با تینر عوارض حاد و مزمنی است که نهایتا بر روی CNS سیستم اعصاب مرکزی ) تاثیر خواهد گذاشت و بسته به میزان و مدت ) تماس عوارض مختلفی را بوجود خواهد آورد اما در طی سالیان گذشته و در بعضی مقالات به اثرات تینر بر روی شنوائی کارگران نیز اشاره شده است که با توجه به فراگیر بودن استفاده از تینر در بعضی از مسائل صنفی اثرات این ماده بر روی شاغلین بخش خدمات ( کارگاههای صنفی خدماتی ) مورد توجه ویژه تهیه کنندگان مقاله گرفت که با بررسی های مقدماتی انجام گرفته و تهیه طرح اولیه تاثیرات تینر بر روی شنوائی نقاشان اتومبیل تحت پوشش بازرسی مرکز بهداشت شماره یک اصفهان برای پژوهش انتخاب گردید .

نویسندگان

جلیل جلالی

کارشناس مسئول بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شماره یک اصفهان

فرهاد علیمرادی

کارشناس بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شماره یک اصفهان

رضا امیرخانی

کارشناس بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شماره یک اصفهان

مسعود کتابی

کارشناس بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت شماره یک اصفهان