سال انتشار: 1394
کد COI مقاله: MTCONF01_053
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 527
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله یادگیری خود تنظیم در فرآیند یاد دهی یادگیری؛ویژگیها،ابعاد،الگوها،نظریه ها و راهبردها
چکیده مقاله:
هدف از این پژوهش در رابطه با تاثیرات یادگیری خود تنظیم در فرآیند یاددهی یادگیری صورت گرفته است.تحقیقات در رابطه خودنظم - جویی با یادگیری نشان دادند که ارزشها و باورهای شخصی و اهدافی را که آنها انتخاب میکنند تحت تاثیر قرار میدهد و این اهداف نیز درعوض خود نظم جویی آنها را تحت تاثیر قرار میدهد استفاده از راهبردهای خود تنظیمیباعث می گردند که یادگیرندگانی که احساس کنند، مطالب برایشان جالب تر، مهمتر و مفیدتر است، از میزان راهبردهای یادگیری خود تنظیمیبیشتری استفاده میکنند.طرح این پژوهش کیفیاست. روش پژوهش مروری و مطالب این پژوهش از برخی از مقالات و پایان نامه های منتشر شده در زمینه یادگیری خود تنظیم و ارتباطش با فرآیند یاددهی یادگیری می باشد. نتایج بدست آمده از مرور پیشینه پژوهش نشان داد که ، یادگیرندگان برای دستیابی به موفقیت در – یادگیری، باید یاد بگیرند که چگونه عملکرد خود را تنظیم کنند و اهداف خود را به رغم مشکل بودن تکالیف حفظ نمایند. نظارت بر خود، خود سنجی و خود واکنشی، آثار رفتاری خود تنظیمیتلقی میشود. برنامه ریزان آموزشی باید اهدافی را توسعه دهند که اهمیت یادگیری خود تنظیم را مورد تاکید قرار می دهد. اگر این ارتباط برقرار شده شناخته شده باشد یادگیرندگان قادر خواهند بود ارتباط هایی را میان خود و تنظیم یادگیری به همراه داشته باشند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا MTCONF01_053 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/428869/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سلیمانی، شهناز و احمدی، امینه،1394،یادگیری خود تنظیم در فرآیند یاد دهی یادگیری؛ویژگیها،ابعاد،الگوها،نظریه ها و راهبردها،اولین همایش علمی پژوهشی علوم مدیریت و برنامه ریزی،آموزش و استاندارد سازی ایران،تهران،https://civilica.com/doc/428869
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، سلیمانی، شهناز؛ امینه احمدی)
برای بار دوم به بعد: (1394، سلیمانی؛ احمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش رهبری و سبک رهبری در اداره و موفقیت سازمان ها
- مدیریت علمی
- اخراج شروعی دوباره برای فرد و سازمان
- فهم عوامل خانوادگی مرتبط با قتل ناموسی
- قتلهای ناموسی تهدیدی جدی علیه حق حیات زنان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش " ایستگاه مهربانی" در ایجاد نوع دوستی در بین دانش آموزان
- بررسی میزان مشارکت اولیا و دانش آموزان در امور آموزشی و تربیتی دبستان شیخ طوسی (شهرستان تاکستان)
- کاهش تاثیر اضطراب امتحان بر عملکرد تحصیلی دانش آموزان
- چگونه توانستم « والدین آزاری» دانش آموزانم را بهبود بخشم؟
- چگونه بدرفتاری دانش آموزانم را مدیریت کردم؟: یک اقدام پژوهی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.