سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس سالانه مدیریت و اقتصاد کسب و کار
کد COI مقاله: MSECONF01_016
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 296
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیلی قرآنی و راهبردی بر موضوع کسب و کار خانگی زنان به عنوان الگویی دینی در اشتغال زنان
چکیده مقاله:
در این نوشتار هدف اصلی این است که اشتغال خانگی زنان به عنوان الگویی از اشتغال در چهارچوب مبانی اسلامی مورد تحلیل و بررسی قرار بگیرد. بر این اساس اشتغال زنان در آیینه آیات قرآن و احادیث و با نگاهی جامع، موردتحلیل قرار گرفتهاست. روش تفسیر مبتنی بر الگوی تفسیر قرآنبهقرآن و با تکیه بر جامعیت آیات است. همچنین برخی از مزایای اقتصادی و غیر اقتصادی و همچنین موانع ترویج مشاغل خانگی نیز بیان شدهاست. جمعبندی این نوشتار این است که الگوی کسبوکار خانگی میتواند به عنوان یک الگوی متناسب با مبانی اسلامی، با یک برنامهریزی و سیاستگذاری دقیق و همه جانبه، بستری برای اشتغال ودرآمد زنان فراهم آورد و موجب کمک به درآمد اقتصادی خانوار گردد و همچنین به گسترش فرهنگ کارآفرینی در جامعه کمک نماید و در عین حال در این نوع از اشتغال، زن میتواند، با آرامش و برنامهریزی بهتری، به وظایف اصلی خود در مورد تربیت فرزندان و شوهرداری عمل نماید. روش تحقیق روش تحلیل محتوا و روش گردآوری، روش کتابخانهای است
کلیدواژه ها:
اشتغال، زنان، کسب وکارخانگی
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/428460/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خسروجردی، عمار،1394،تحلیلی قرآنی و راهبردی بر موضوع کسب و کار خانگی زنان به عنوان الگویی دینی در اشتغال زنان،کنفرانس سالانه مدیریت و اقتصاد کسب و کار،تهران،،،https://civilica.com/doc/428460
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، خسروجردی، عمار؛ )
برای بار دوم به بعد: (1394، خسروجردی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مناسب ترین کارکرد مرتع با تاکید بر شایستگی استفاده چندمنظوره در راستای ارتقاء وضعیت بهره برداران (مراتع آزادبر استان البرز)
- بررسی تاثیر تنش خشکی و شوری بر عملکرد و میزان اسانس گیاهان دارویی
- اقتصادی کردن بهره برداری از مراتع با استفاده چندمنظوره در راستای توسعه پایدار
- ارزیابی شایستگی تولید در مراتع با استفاده از سیستم های اطلاعات جغرافیایی مطالعه موردی: حوضه سوادکوه مازندران
- بررسی پتانسیل تیپ های گیاهی مراتع شمال غرب استان آذربایجان شرقی از لحاظ بهره برداری گیاهان دارویی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- رابطه بین ساختار مالکیت و مدیریت سود با تاکید بر هزینه های نمایندگی
- تاثیر عدم تقارن اطلاعاتی و تعداد واحدهای فرعی بر کیفیت انتخاب حسابرس جدید
- عدم تقارن اطلاعاتی، اهرم مالی و ارزش شرکتها
- ارتباط اهمیت صاحبکار، رابطه صاحبکار - حسابرس و اقلام تعهدی اختیاری در شرکتهای پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار تهران
- بررسی تأثیر بحران مالی بر اجتناب مالیاتی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.