نظام پیشنهادات،نمادمدیریت مشارکتی درسازمانها،چالشها وراهکارها

  • سال انتشار: 1394
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس ملی و دومین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت
  • کد COI اختصاصی: MNGTCONF02_440
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 409
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رضا عباسی

معاونت مجتمع آموزشی وپرورشی،اداره آموزش وپرورش گله دار،فارس،ایران

طاهره عباسی

آموزگارمدارس ،اداره آموزش وپرورش گله دار،فارس،ایران

صادق چکاه

کارشناس آموزش نیروی انسانی ،اداره آموزش وپرورش گله دار،فارس،ایران

چکیده

یکی از نظامهای مدیریتی پویا و سازنده که نقش مهمی در توسعه منابع انسانی و در نتیجه در فرایند توسعه کلی کشور دارد نظام مدیریتمشارکتی است. این نظام مدیریتی به عنوان یک نظام مطلوب و کارآمد هم از لحاظ نظری و هم در عمل از جایگاه مناسبی در بسیاری از کشورهایجهان برخوردار است . در واقع نظام مدیریت مشارکتی، نظام همکاری فکری و علمی کارکنان یک سازمان با سطوح مختلف مدیریتی آن سازماناست. در این نظام کلیه افراد سازمان درباره روشهای حل مسائل و ارتقای بهرهوری سازمان فعالانه اندیشیده، حاصل آن را در قالب طرحها وپیشنهادها به سازمان ارائه میکنند. بدین طریق یک نظام همفکری و هماندیشی برای رسیدن به اهداف سازمان به وجود میآید و مدیریت سازماناز گنجینه طرحها، اندیشهها و راهحلها برخوردار شده و برای نیل به اهداف سازمانی از آنها بهره میجوید . نظام پیشنهادات به عنوان نمادی ازمدیریتمشارکتی ازجایگاه خاصی برخورداربوده که منجربه بالابردن سطح اطلاعات مدیریت در انجام امور از طریق مشارکت با کارکنان،شناسایی سطحتوانایی و قابلیت های کارکنان به منظور شناسایی نیازهای آموزشی آنان وارتقاء روحیه کارکنان و بالا بردن کیفت کاری آنها و ایجاد تفاهم و ارتباطبین مدیریت و کارکنان می گردد.این مقاله که ابزار جمع آوری اطلاعات آن به روش کتابخانه ای است به روش توصیفی - تحلیلی ، به بررسی نقشنظام پیشنهادات به عنوان نماد وجلوه ای ازمدیریت مشارکتی درسازمانها پرداخته،ضمن بررسی ،مباحث مطرح شده مورد چالش وتجزیه وتحلیلقرارگرفته وراهکارهایی به منظوراستفاده بهینه ازنظام پیشنهادات درسازمانها ارائه می گردد

کلیدواژه ها

مدیریت،مدیریت مشارکتی،نظام پیشنهادات،منابع انسانی،سازمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.