سال انتشار: 1394
محل انتشار: همایش بین المللی روانشناسی و فرهنگ زندگی
کد COI مقاله: ICPCL01_357
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 335
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه سبک های عشق در افراد زود ازدواج و دیر ازدواج
چکیده مقاله:
هدف اصلی پژوهش حاضر مقایسه سبک های عشق در افراد زود ازدواج و افراد دیر ازدواج بود. برای وصول به این هدف، از بین جامعه آماری پژوهش حاضر که شامل کلیه زوج های ساکن شهر ارومیه بودند 50 آزمودنی زود ازدواج و 50 آزمودنی دیر ازدواج به روش نمونه گیری خوشه ای چند مرحله ای به عنوان دو گروه مورد مطالعه انتخاب شدند. آزمون سبک های مختلف عشق به عنوان ابزار جمع آوری اطلاعات بر روی آزمودنی ها اجرا شد. روش تحقیق پژوهش حاضر علی- مقایسه ای بود. برای تجزیه و تحلیل داده ها از آزمون تحلیل واریانس چندمتغیری استفاده شد. نتایج پژوهش نشان داد که بین میانگین سبک های عشق در افراد زود ازدواج و افراد دیر ازدواج تفاوت آماری معناداری وجود دارد. بطوریکه میانگین نمرات افراد دیر ازدواج در متغیر سبک عشق واقع گرا و سبک عشق رفاقتی- همدلانه بیشتر از افراد زود ازدواج بود. اما میانگین نمرات افراد زود ازدواج در سبک عشق رمانتیک، سبک عشق وابسته- تملک گرایانه در مقایسه با افراد دیر ازدواج بطور معناداری بیشتر بود. همچنین بین افراد زود و دیر ازدواج از لحاظ سبک عشق تفننی- بی هدف و سبک عشق ایثارگرایانه- فداکارانه تفاوت معناداری بدست نیامد.
کلیدواژه ها:
سبک های عشق، زودازدواج و دیرازدواج
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/426600/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صاحبقران فرد، محمد و آرمون، عسگر و سلیمانی، اسماعیل،1394،مقایسه سبک های عشق در افراد زود ازدواج و دیر ازدواج،همایش بین المللی روانشناسی و فرهنگ زندگی ،،،https://civilica.com/doc/426600
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، صاحبقران فرد، محمد؛ عسگر آرمون و اسماعیل سلیمانی)
برای بار دوم به بعد: (1394، صاحبقران فرد؛ آرمون و سلیمانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- پیش بینی تعهد زناشویی بر اساس نیازهای بنیادین روان شناختی و صمیمیت با واسطه گری تمایزیافتگی خود
- الگوی ساختاری تعهد زناشویی بر اساس باورهای ارتباطی زناشویی، درگیری عاطفی و انتقاد در خانواده: نقش میانجی گرصمیمیت زناشویی
- الگوی ساختاری رضایت زناشویی بر اساس سبک های دلبستگی و طرحواره های ناسازگار اولیه با میانجی گری هیجان خواهی
- اثربخشی طرحواره درمانی هیجانی در مقایسه با واقعیت درمانی بر انتظارات از ازدواج در دختران مجرد مانده
- مقایسه اثربخشی روش طرحواره های هیجانی با روش تمایزیافتگی خود بر دلزدگی زناشویی زنان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.