سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی
کد COI مقاله: ICESCON01_1028
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 485
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله معرفی و بررسی پدیده انقلاب شیل گاز
چکیده مقاله:
امروزه و با توجه به پیشرفت تکنولوژی های مرتبط با صنایع گاز مواردی از قبیل استفاده از ذخایر غیر متعارف شیل گاز - 1 ، متان موجود در بستر ذغال سنگ 2 ، هیدرات های گازی 3 و مخازن به هم فشرده 4 به یکی از موضوعات اصلی توسعه این صنعت و اختلاف رو به رشد بین عرضه و تقاضا و از طرفی - افزایش قیمت گاز طبیعی سبب علاقه به تولید از مخازن گازی نامتعارف 5 شده است. در میان موارد اشاره شده ، پیشرفت های مرتبط با شیل گاز به یکی یکی از موضوعات قابل توجه صنعت گاز تبدیل شده است . در سالهای اخیر یکی از انواع مخازن گازی نامتعارف که در سالهای اخیر به علت دارا بودنحجم قابل توجه گاز طبیعی، بیشتر مورد توجه قرار گرفتهاند، سازندهای شیلی هستند. با توجه به اهمیت چشمگیر این مخازن در افزایش تولید گاز طبیعی و کاهش قیمت آن، در این مقاله به توضیح مختصری درباره این مخازن و تشریح پیدایش انقلاب شیل گاز ، تاریخچه تولید از شیل گازی، منابع جهانی، تکنولوژی استخراج و چالشهای زیست محیطی ناشی از حفاری این مخازن پرداخته شده است تا از خلل این تشریح با بیان تاثیر آن بر صنایع پایین دستی بتوان رویکرد برنامه کشورهایی پیشرو و در زمینه فوق را مشخص کرد و اندیشه استفاده از مخازن و ذخایر عظیم نفت وگاز کشور را با استفاده از تکنولوژی هایی نوین بهره برداری تقویت نمود
کلیدواژه ها:
مخازن نامتعارف، شیل گازی، مدیریت منابع، بهره برداری
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/425114/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قدوسی بروجنی، فرید و یوسفیان، هاتف،1394،معرفی و بررسی پدیده انقلاب شیل گاز،کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی،،،https://civilica.com/doc/425114
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، قدوسی بروجنی، فرید؛ هاتف یوسفیان)
برای بار دوم به بعد: (1394، قدوسی بروجنی؛ یوسفیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تاثیر ترکیب آب هوشمند بر تغییر ترشوندگی و سرعت تغییر آن در سنگ های کربناته
- اندازهگیری و مدلسازی رسوب آسفالتین در شرایط مخزن، تولید وتزریق امتزاجی گاز
- شبیه سازی عددی جریان و انتقال حرارت جابجابب نانو سیال در زانویی 90 درجه با مقطع چهار وجهی
- بررسی ویژگی ها و نحوه فرآوری شیل های نفتی به عنوان منابع نامتعارف نفت وگاز
- آنالیز و بررسی روش های تزریق گاز، در مخازن نفت جهت ازدیاد برداشت و معرفی منطقه نفتی بهرگان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
- پیاده سازی و ارتقای برنامه توسعه فردی کارکنان با هدف افزایش مهارتهای فردی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.